Ο Σταματέλος η πρώτη μεταγραφή του Λεύκιππου! Σε θετικό δρόμο ακόμη δύο κινήσεις

Στην ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής του ενόψει Γ’ Εθνικής γνωστοποίησε ο Λεύκιππος Ξάνθης που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Σταματέλου απο την ΑΕ Κομοτηνής.

Ο Σταματέλος αποτελεί προσωπική επιλογή του κοουτς του Λεύκιππου Σωτήρη Κοκκινόπουλου απο την κοινή παρουσία του στην ΑΕΚ. Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Λεύκιππου που βρίσκεται σε πολύ θετικό δρόμο για την ολοκλήρωση ακόμη δύο κινήσεων που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό των νταμπλούχων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ Λεύκιππος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Σταματέλο. 

Ο Μιχάλης Σταματέλος γεννήθηκε το 1994 στην Λευκάδα, είναι 24 χρονών και αγωνίζεται ως play-maker. Την χρονιά που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Α2 κατηγορία φορώντας την φανέλα της Δόξας Λευκάδας.

Είναι πολύ γνωστός στον coach κ. Σωτήρη Κοκκινόπουλο αλλά και στους Θρακιώτες φιλάθλους του μπάσκετ αφού κατά την διάρκεια των σπουδών στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης αγωνίστηκε σε ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής σε Β΄ και Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Σε όλους τους φιλάθλους έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη τους μια μαγική στιγμή που είχε χαρίσει ο Μιχάλης Σταματέλος όταν σκόραρε πίσω από το κέντρο κατά την διάρκεια του αγώνα της ΑΕ Κομοτηνής με το Πειραματικό. Το καλάθι αυτό μπορείτε να το δείτε στην επίσημη σελίδα της ΑΕ Κομοτηνής στο facebook πατώντας εδώ.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Λεύκιππου , Μιχάλη Σταματέλο!

Share it