Search

Photos: Πλήρωσαν το κακό ξεκίνημα και την αστοχία τους οι Παίδες του Αρίωνα Ξάνθης κόντρα στην ΔΕΚΑ!

Έχοντας αρκετά άσχημα ποσοστά, και παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν να αντιστρέψουν το κακό τους ξεκίνημα στο ματς οι παίκτες του Αρίωνα Ξάνθης δεν απέφυγαν  την ήττα απο την ΔΕΚΑ με 50-72 για την 2η αγωνιστική του Final 6.

Η ομάδα του Γιάννη Θερμού αιφνιδιάστηκε στο πρώτο μέρος και βρέθηκε απο αρκετά νωρίς να είναι πίσω με διψήφιο αριθμό πόντων, με το 19-8 στο φινάλε του δεκαλέπτου να δίνει σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Νίκου Χατζηβρέττα. Συνεχίζοντας μάλιστα σε υψηλά στάνταρ και το δεύτερο δεκάλεπτο και εκμεταλλευόμενη την αστοχία της ξανθιώτικης ομάδας πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με +20(41-21).

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης βελτίωσε την ευστοχία της στα δίποντα, προσπάθησε να μειώσει όμως η ευστοχία της ομάδας Θεσσαλονίκης σε τρίποντα(40% ευστοχία) και δίποντα(45% ευστοχία) δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα η ομάδα της Ξάνθης να μπορέσει να μπει ξανά στο ματς.

Η ΔΕΚΑ έκανε το 2/2 και την Παρασκευή κόντρα στον Πανιώνιο θα ψάξει ακόμη μια νίκη, ενώ η ομάδα της Ξάνθης θα αναζητήσει κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας την πρώτη νίκη

Δεκάλεπτα: 8-19, 21-41(ημίχρονο), 35-55, 50-72(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Τσαχάκης-Ασημακάκη

Αρίων Ξάνθης(Θερμός-Παπαδόπουλος): Παύλου 3(1), Μελαδιανός 7, Αμοιράς 15(1), Μπουτζικούδης 5(1), Καλλίδης, Κοτζαμάνης 2, Χριστοφορίδης, Ευσταθιάδης 8, Ελευθεριάδης 2, Γκαγκαλίδης 3, Δεληγιάννης 3, Λαμπρόγλου 2.

ΔΕΚΑ(Χατζηβρέττας-Κυριαζής-Χρήστου): Τσιμερίκας, Βενετίδης, Κρίτσικας 14(2), Βασιλείου 4, Παπαπασχάλης 3, Τσιροπούλης Ι. 4, Τσιροπούλης Μ., Παπασάβογλου Αν. 17(1), Θεογιάννης 15(3), Παπασάβογλου Αρ. 15(3), Νούσκαλης, Κοντέλης.

Photos Credit: Intime

Share it