Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 21 έως 27 Ιουνίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 21/6 έως και την Τετάρτη 27/6 θα προβληθούν οι δύο παρακάτω ταινίες:

Έρχεται σε Πανελλήνια Πρεμιέρα η Κωμική Περιπέτεια, «Η Συμμορία των 8» του Γκάρι Ρος (Pleasantville, Το Μεγάλο Φαβορί, Αγώνες Πείνας, Ο Επαναστάτης) με τους Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουέι, Μίντι Κάλινγκ, Σάρα Πόλσον, Ακουαφίνα, Ριάνα, Ελένα Μπόναμ Κάρτερ, Ολίβια Μουν, Ντακότα Φάνινγκ, Ματ Ντέιμον, Ρίτσαρντ Άρμιτεϊτζ, Κέιτι Χολμς, Τζέιμι Κινγκ, Τζέιμς Κόρντεν & Αντριάνα Λίμα…

Υπόθεση: Πάνε πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες … Τόσο πήρε στην Ντέμπι Όσεαν να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες, ξεκινώντας από την παρτενέρ της στο έγκλημα, Λου Μίλερ. Μαζί, προσλαμβάνουν και τις υπόλοιπες «ειδικούς»: την κοσμηματοπώλη Αμίτα, την πορτοφολού Κοστάνς, την εξπέρ στις διαρρήξεις Τάμι, τη χάκερ Νάιν Μπολ και τη σχεδιάστρια μόδας Ρόουζ. Ο στόχος είναι $150 εκατομμύρια δολάρια σε διαμάντια, διαμάντια που θα βρίσκονται στο λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Ντάφνε Κλούγκερ, η οποία θα παρουσιάζει την εκδήλωση της χρονιάς, το Met Gala. Το σχέδιο δεν μπάζει από πουθενά. Όμως όλα πρέπει να τρέξουν ρολόι, αν η συμμορία θέλει να πετύχει το στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, από Σάββατο έως Τετάρτη: 20:15 & 22:30, Παρασκευή: 20:00 & 22:15 & 00:30*.

*Μεταμεσονύχτια προβολή με ΔΩΡΕΑΝ PopCorn για όλους!

Ενώ συνεχίζεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων που «σπάει» ταμεία παγκοσμίως, «Οι Απίθανοι 2» του Μπραντ Μπερντ (Σιδερένιος Γίγαντας, Οι Απίθανοι, Ο Ρατατούης, Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο: Φάντασμα, Η Χώρα του Αύριο) με τους Θανάση Κουρλαμπά, Σοφία Παναηλίδου, Γιάννη Χασιώτη, Νικίτα Γεωρβασάκη Ηλιοπούλου, Νέστωρα Κοψιδά, Ηλία Ζερβό, Γιώτα Μηλίτση, Νίκο Παπαδόπουλο, Γιάννη Στεφόπουλο & Γιώργο Ματαράγκα στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων είναι και πάλι εδώ στους «Απίθανους 2», ενώ η Έλεν βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι. Είναι μια δύσκολη μετάβαση για τον καθένα, την ίδια στιγμή που όλη η οικογένεια αγνοεί τις υπερδυνάμεις του μικρού Jack-Jack. Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν, εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη: 17:30.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/ilisiacinema.

Share it