Search

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου! Πρώην παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη όλοι τους!

Τις πρώτες του μεταγραφές στην θερινή περίοδο ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου!

Οι γαλανόλευκοι ενέταξαν στο ρόστερ τους, τους Πασχάλη Δραγανίδη (δεξιά), Γιώργο Σιδηρόπουλο (αριστερά) και Μιχάλη Δημητριάδη (κέντρο), όλοι προερχόμενοι από την Δόξα Προσκυνητών. Οι τρεις ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν πέρυσι στον σύλλογο της Γ’ Εθνικής υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπαχαρίδη, τον οποίο θα έχουν και φέτος προπονητή, με τον κόουτς “Μπάχα” να τους καθοδηγεί, ακόμα, από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού!

Ο Πασχάλης Δραγανίδης αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και έρχεται να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την μεσαία γραμμή του Ιάσμου. Ο Κομοτηναίος χαφ, στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων, στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, Αναγέννηση Επανομής, Διγενή Λακκώματος, ΠΑΟ Διοικητηρίου, Έβρο Σουφλίου και Δόξα Προσκυνητών, έχοντας βασικό ρόλο στην περσινή του ομάδα, πετυχαίνοντας μάλιστα και το νικητήριο πέναλτι στον δραματικό Τελικό Κυπέλλου με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος έρχεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Μέγα και συγκεκριμένα τα στόπερ. Ο επίσης Κομοτηναίος αμυντικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικου, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και Δόξα Προσκυνητών. Ήταν επίσης βασικός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της Δόξας πέρυσι, ενώ κατέκτησε και τον τίτλο του MVP στον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης!

Τέλος ο Μιχάλης Δημητριάδης που κατάγεται από την Δράμα και βρίσκεται στην Κομοτηνή τα τελευταία περίπου επτά χρόνια, αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Έχει φορέσει επίσης την φανέλα του Πανθρακικού στα τμήματα υποδομής, του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος και της Δόξας Προσκυνητών, με την οποία πέρυσι έχασε ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν, λόγω της ρήξης χιαστών που είχε υποστεί, αλλά τελικά ξεπέρασε!

Τρία σπουδαία νέα μεταγραφικά αποκτήματα για τον Μέγα, που τον ανεβάζουν ένα ακόμη επίπεδο, συμπληρώνουν το περσινό του ρόστερ και τον καθιστούν αυτόματα ως ένα από τα φαβορί και για την νέα σεζόν!

Share it