Search

Στην Α2 Γυναικών ο ΓΣ Δράμας!

Μπορεί ο Γυμναστικός Σύλλογος Δράμας να μην κατάφερε να ανέβει στην Α2 κατηγορία μέσω των μπαράζ στα οποία συμμετείχε, αλλά τελικά εκεί θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά!

Αυτό συμβαίνει διότι ομάδα που έχει πετύχει την άνοδο δήλωσε ότι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει. Κατόπιν, οι Δραμινοί ρωτήθηκαν από την ΕΟΠΕ αν επιθυμούν να πάρουν την θέση της και η απάντηση ήταν θετική.

Έτσι, ο προγραμματισμός της πρωταθλήτριας ΕΣΠΕΘΡ γίνεται πλέον με δεδομένα Α2 και συνεπώς η Περιφέρεια Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας αποκτά και τέταρτη ομάδα μετά τις Νίκη Αλεξανδρούπολης, Νέα Βύσσα και ΑΟ Καβάλας που βρίσκονταν ήδη στην εν λόγω κατηγορία.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Δράμας:

«Τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις ή όπως είπε ο Paolo Coehlo “όταν κάτι το θέλεις πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί μαζί σου για να το πετύχεις!”

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ομάδα της καρδιάς μας την ερχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών. 

Μετά από ακύρωση συμμετοχής στην Α2, ομάδας που συμμετείχε μαζί μας στο τουρνουά ανόδου, δεχθήκαμε πρόταση από την ΕΟΠΕ για άνοδο, την οποία δεχθήκαμε και ανακοινώνουμε με χαρά!

Ο δρόμος είναι σκληρός, όρεξη για δουλειά από όλους υπάρχει, οπότε ένα καινούριο ταξίδι ξεκινά την νέα αγωνιστική περίοδο και σας θέλουμε όλους δίπλα μας, κοντά στην ομάδα της καρδιάς μας!»

Share it