Search

Με μεγάλη δόση τύχης και…Ρονάλντο νίκησε το Μαρόκο και βλέπει πρόκριση η Πορτογαλία!

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει το τέταρτο τέρμα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με κεφαλιά στο 4’, η Πορτογαλία κέρδισε με 1-0 το Μαρόκο και αγκάλιασε την  πρόκριση της στους «16» του Μουντιάλ ενώ παράλληλα οι Μαροκινού αποκλείστηκαν και πλέον το ματς με την Ισπανία είναι διαδικαστικού χαρακτήρα

Την πρώτη της νίκη στο Μουντιάλ της Ρωσίας πανηγύρισε η Πορτογαλία επικρατώντας με 1-0 του Μαρόκο για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Μουντιάλ. Το Μαρόκο έγινε η πρώτη ομάδα μετά την Αίγυπτο που αποκλείεται και μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Ρονάλντο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε και απέναντι στο Μαρόκο που σκόραρε για τέταρτη φορά στο φετινό Μουντιάλ και έδωσε τη νίκη στην Πορτογαλία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν ήταν καλή αλλά πήρε αυτό που ήθελε. Μόλις στο 4’ από εκτέλεση κόρνερ του Μουτίνιο ο Ρονάλντο νίκησε με κεφαλιά δυναμίτη τον Ελ Κατζουί και έκανε το 1-0 για την Πορτογαλία.

Στη συνέχεια η Πορτογαλία με κλασική άμυνα Σάντος κράτησε το 0 στην εστία της απέναντι σε ένα Μαρόκο που ήθελε αλλά ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε.

Πορτογαλία: Ρούι Πατρίσιο, Σεντρίκ, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Γουιλιάμ, Μουτίνιο (89’ Α. Σίλβα), Μπ. Σίλβα (59’ Ζέλσον Μαρτινς), Ζοάο Μάριο (70’ Μπρούνο Φερνάντες), Γκουέδες, Ρονάλντο.

Μαρόκο: Μονίρ, Χακίμι, Ντα Κόστα, Μπενάτια, Ντιράρ, Ελ Αχμάντι (86’ Φαϊρ), Ζίγιαχ, Μπουσουφά, Μπελχαντά (75’ Καρσελά), Ν. Αμραμπάτ, Μπουταΐμπ (69’ Ελ Κααμπι).

Share it