Search

Η μεγάλη επιστροφή και το νέο αίμα στην ομάδα! Δύο ακόμη “Ιασμιώτικες” μεταγραφές για τον Μέγα!

Μεταγραφών συνέχεια στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, με δύο ακόμη προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας που έχασε πέρυσι στο νήμα τον τίτλο του πρωταθλητή!

Οι γαλανόλευκοι μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Δραγανίδη, Σιδηρόπουλου και Δημητριάδη, προχώρησαν στην απόκτηση δύο ακόμη παικτών με καταγωγή από τον Ίασμο. Πρόκειται για τους Γκιρετλί Ναζήμ (δεξιά) και Χουσεΐν Ανούλ (αριστερά)!

Ο Γκιρετλί Ναζήμ αγωνίζεται ως σέντερ φορ και για πολλούς στον τόπο καταγωγής του, έλειψε από το περσινό ρόστερ της ομάδας. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί για αρκετές σεζόν με την φανέλα του Ιάσμου, ενώ την σεζόν 2015-2016 τον οδήγησε στην επάνοδο στην Α’ κατηγορία, από την Α2 στην οποία είχε υποβιβασθεί, μετά την διάλυσή του. Πέρυσι αν και αρχικά είχε αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του, σκόραρε στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν με τον Μέγα στο Κύπελλο, ενώ στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Βιστωνίδα Κοπτερού. Στο παρελθόν αγωνίστηκε και στον Αετό Μίσχου.

Ο Χουσεΐν Ανούλ που είναι γεννημένος στις 12/12/2001 ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής! Αρχικά στο τμήμα της ακαδημίας στον Ίασμο και έπειτα στην Κομοτηνή αγωνιζόμενος στα παιδικά πρωταθλήματα, ενώ την σεζόν που μας τελείωσε, αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Φέτος, αν όλα κυλήσουν ομαλά και ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, θα φορέσει για πρώτη φορά την φανέλα του Μέγα, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε μεταβεί για δοκιμαστικά στην Αγγλία και την Κρύσταλ Πάλας αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις!

Share it