Search

Οι ευχές Ασπίδας και Λεύκιππου στο Παιδικό του Αρίωνα ενόψει Final-6!

Ευχετήρια ανακοίνωση για το Παιδικό τμήμα του συμπολίτη Αρίωνα Ξάνθης που θα συμμετέχει στο Final 6 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων, εξέδωσαν Ασπίδα Ξάνθης και Λεύκιππος Ξάνθης.

Αναλυτικά:

“Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα παίδων του συμπολίτη μας Γ.Α.Σ. Αρίων Ξάνθης, που θα λάβει μέρος στην τελική φάση του 45ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων.
Είμαστε σίγουροι πως θα εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο τρόπο την πόλη μας, αλλά και την ΕΚΑΣΑΜΘ και θα δείξουν πως οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα σοβαρής και συστηματικής δουλειάς, που γίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις επαρχιακές ομάδες, σε καιρούς δύσκολους και χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη από τους επίσημους φορείς.
Το Δ.Σ. του
Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ”

“Σύσσωμη η οικογένεια του Λεύκιππου εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα του Αρίωνα στους αγώνες που θα δώσει για την τελική φάση του  45ου Πανελλήνιου Πρωτάθλημα Παίδων στο Αγρίνιο.

Η συμμετοχή του Αρίωνα για τέταρτη φορά σε τελική φάση Πανελλήνιου πρωταθλήματος Υποδομών (Παίδων και Εφήβων) αποδεικνύει ότι μόνο για τυχαίο γεγονός δεν πρόκειται αλλά είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής και σκληρής δουλειάς πολλών ετών .

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε Διοίκηση, προπονητές και καλαθοσφαιριστές και να είναι σίγουροι ότι η καρδιά μας από την Τετάρτη θα χτυπά στο Αγρίνιο!

Το Δ.Σ. του Λεύκιππου”

Share it