Search

Μεγάλη νίκη των “Σαμουράι” της Ιαπωνίας κόντρα στην Κολομβία!

Η Ιαπωνία πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Κολομβίας και αλλάζει τα δεδομένα στον όγδοο όμιλο. Καγκάβα με πέναλτι (6′) και Οσάκο (73′) οι σκόρερ της Ιαπωνίας. Ο Κιντέρο το γκολ της Κολομβίας στο 39′. Με δέκα παίκτες από το έκτο λεπτό η Κολομβία, λόγω αποβολής του Κάρλος Σάντσες.

Η Ιαπωνία παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 3′, ήταν μπροστά στο σκορ από το 6′ δυσκολεύτηκε να επικρατήσει επί της Κολομβίας και τα κατάφερε με κεφαλιά (!!!) του Οσάκο. Οι Ιάπωνες είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως στην τελική προσπάθεια ήταν άστοχοι και θα μπορούσαν να το είχαν πληρώσει.

Πάντως, παρ’ όλα αυτά η Ιαπωνία κατάφερε να γράψει ιστορία αφού έγινε η πρώτη ασιατική χώρα η οποία επικράτησε απέναντι σε ομάδα από τη Νότια Αμερική στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Έτσι, το ντεμπούτο του Φαλκάο σε τελική φάση Μουντιάλ συνδυάστηκε με ήττα!

ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Χοσέ Πέκερμαν): Oσπίνα, Μουρίγιο, Αρίας, Κ. Σάντσες, Φαλκάο, Κουαδράδο (31′ Μπάριος), Λέρμα, Μοχίκα, Κιντέρο (59′ Χάμες Ροδρίγκες), Ισκιέρδο (70′ Μπάκα), Ντ. Σάντσες.

ΙΑΠΩΝΙΑ (Ακίρα Νισίνο): Καβαζίμα, Σότζι, Ναγκατόμο, Σιμπασάκι (80′ Γιαμαγκάτσι), Χαραγκούτσι, Καγκάβα (69′ Χόντα), Ινούι, Οσάκο (85′ Οκαζάκι), Χασέμπε, Σακάι, Γιοσίντα.

Share it