Search

Δύο μετάλλια και εξαιρετική παρουσία για τα “δελφινάκια” του Κ.Ο. Ξάνθης στους Θερινούς αγώνες!

Επιτυχιών συνέχεια για τον Κολυμβητικό Όμιλο Ξάνθης που είδε τους νεαρούς Κωνσταντίνο-Νικόλα Μουτουσίδη και την Παρασκευή Χριστακάκη να κατακτούν το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα Θερινούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουνίου 2018, στους Θερινούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα, σήμανε η λήξη της αγωνιστικής περιόδου για το Προ-αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας.
Τον Κολυμβητικό Όμιλο Ξάνθης εκπροσώπησαν 6 αθλητές/τριες του συλλόγου μας, κατακτώντας 2 μετάλλια και νέα ατομικά ρεκόρ.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος:
1) Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος Ασημένιο μετάλλιο
στα 50μ πεταλούδα Α11
2) Χριστακάκη Παρασκευή Χάλκινο μετάλλιο στα 400μ
ελεύθερο Κ12

Φωτογραφία του χρήστη Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης.
3) Γκάνας Άρης
4) Καραγιαννίδης Μάξιμος
5) Χατζησταμάτης Βασίλης
6) Χατζηβασιλείου Γεωργία

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέλαβαν όλη τη χρονιά. Μια χρονιά κοπιαστική, για όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, αλλά γεμάτη από χαρά και ικανοποίηση. Μια χρονιά με πολλές επιτυχίες, ατομικά ρεκόρ και κυρίως μια χρονιά που αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον του συλλόγου μας και των παιδιών μας.
Φυσικά για το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα την απόλυτη ευθύνη έχει η προπονήτριά μας κα Ευαγγελία Πολίτου που της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά ένα ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Share it