Search

Νίκη μέσω…VAR για τους Σουηδούς απέναντι στους Κορεάτες!

Η Σουηδία έχασε τα… άχαστα κόντρα στην Κορέα, αλλά ο σωστός καταλογισμός πέναλτι με χρήση VAR έδωσε την ευκαιρία στους Σκανδιναβούς να πάρουν αγχωτική νίκη (1-0) επί των Κορεατών και να μπουν με το δεξί στη μάχη του Μουντιάλ.

Το πρώτο μέρος κύλησε με την Σουηδία να είναι μεν ανώτερη όμως να μην μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Αντίθετα, οι Κορεάτες περιορίστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο και περισσότερο περίμεναν τους αντιπάλους ψάχνοντας την ευκαιρία να χτυπήσουν στην κόντρα.

Ενδεικτικό είναι πως ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος χωρίς τελική προσπάθεια στο τέρμα του Όλσεν. Στο δεύτερο οι Σκανδιναβοί προηγήθηκαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκράνκβιστ και στη συνέχεια κατάφεραν να διαφυλάξουν το προβάδισμα τους, παίρνοντας τελικώς τη νίκη.

ΣΟΥΗΔΙΑ (Γιάνε Άντερσον): Όλσεν, Αουγκούστινσον, Γράνκβιστ, Γιάνσον, Λούστιγκ, Κλάεσον, Λάρσον (81′ Σβένσον), Έκνταλ (71′ Χίλιεμαρκ), Φόρσμπεργκ, Τοϊβόνεν (77′ Τελίν), Μπεργκ

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (Σιν Ταεγιόνγκ): Γιο, Λι, Γιανγκ, Κιμ Γιουνγκουόν, Παρκ (28′ λ. τρ. Κιμ Μινού), Λι, Κι, Κου (72′ Λι Σεουνγού), Χουάνγκ, Κιμ Σινούκ (66′ Γιουνγκ Γου), Σον.

Share it