Search

Επιστρέφει δυνατά και με αυξημένη πρόταση για Σιώπη η Λεχ Πόζναν!

Η Λεχ Πόζναν επιμένει για την απόκτηση του Εβρίτη, Μανώλη Σιώπη. Οι Πολωνοί έχουν εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον τους για τον αμυντικό μέσο του Ολυμπιακού. Και το έχουν κάνει με επίσημο τρόπο. Ζητώντας αρχικά την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Προοπτική που ο Ολυμπιακός απέρριψε ασυζητητί, ενημερώνοντας ότι ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται και δεν δανείζεται.

Ωστόσο όπως αναφέρει η ιστοσελίδα to10.gr, η ομάδα από την Πολωνία φαίνεται ότι επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 24χρονου μέσου. Κάτι που επιβεβαιώθηκε από την πρόταση που φέρεται να έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τους Πολωνούς να προσφέρουν 500.000 € για να πείσουν τους Ερυθρόλευκους να παραχωρήσουν τον Ελληνα μέσο. Ποσό, ωστόσο, που δεν αναμένεται δελεάσει την ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού, καθώς ο Σιώπης είναι ένας από τους παίκτες που υπολογίζει και θέλει να δει στην προετοιμασία ο Πέδρο Μαρτίνς.

Την ίδια στιγμή, από την Πολωνία προκύπτει ότι ο τεχνικός του συλλόγου από το Πόζναν, Ιβάν Τζούρτζεβιτς, πιέζει τη διοίκηση της ομάδας του να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Σέρβος τεχνικός θεωρεί τον 24χρονο χαφ κομβικό στα πλάνα του, τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Europa League, όπου θα αγωνιστεί φέτος η Λεχ. Μάλιστα, τονίζεται ότι ο ίδιος έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και τον έχει ενημερώσει για το πώς σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει, αλλά και τη μεγάλη επιθυμία του να τον αποκτήσει!

Επαναλαμβάνουμε ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή και θεωρείται δύσκολο να το κάνει, με το ύψος της πρότασης που έστειλαν οι Πολωνοί.

Share it