Search

Photos: Συγκίνησε η Κ13 της Ξάνθης στην Κουλούρα αφιερώνοντας τις νίκες της στον μαχητή Δημήτρη!

Σε μια κίνηση που κάνει υπερήφανους γονείς, προπονητές και όλα τα μέλη της ξανθιώτικης ομάδας προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές της Κ13 της Ξάνθης που βρίσκεται στην Κουλούρα Βέροιας για το 2ο Summer Cup.

Πιο συγκεκριμένα οι μικροί ποδοσφαιριστές των Μπάμπη Κορωνίδη και Βασίλη Καλαϊτζίδη αφιέρωσαν τις νίκες που πέτυχαν στο τουρνουά στον Δημήτρη Νικολόπουλου, τον άτυχο νεαρό ξανθιώτη που είχε πέσει απο την οροφή του Κολυμβητηρίου Ξάνθης και απο τότε δίνει μεγάλη μάχη για να σταθεί ξανά στα πόδια. Οι μικροί παίκτες της Ξάνθης βλέποντας τον Δημήτρη να είναι στο γήπεδο για να τους συμπαρασταθεί είχαν ένα επιπλέον κίνητρο και έσπευσαν να του αφιερώσουν κάθε νίκη.

Ο Δημήτρης μαζί με τον πατέρα του Βασίλη παρακολούθησαν τα παιχνίδια, μια και στην ομάδα Κ13 της Ξάνθης αγωνίζονται τα αδέρφια του Γιώργος και Ευγένης, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να γεμίζουν χαρά τον Δημήτρη και συγκίνηση τον πατέρα του που δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τους προπονητές και τα παιδιά για το δώρο αγάπης.

Η αγνότητα αυτών των παιδιών και η ευτυχία του Δημήτρη, που πήρε μια τονωτική ένεση ψυχολογίας απο αυτή την κίνηση, ήταν το μεγαλύτερο κέρδος και η καλύτερη “διαφήμιση”  αναφορικά με τις παιδαγωγικές μεθοδους και τις αξίες που προωθει και μεταλαμπαδεύει στους αθλητές, στις μικρές και ευαίσθητες ηλικίες, η ξανθιώτικη ομάδα.

Share it