Search

Φινάλε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων! Ο απολογισμός των Θρακιωτών

Ολοκληρώθηκε σήμερα στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, στη διάρκεια του οποίου οι αθλητές και αθλήτριες που μετείχαν κατάφεραν να σημειώσουν εξαιρετικές επιδόσεις.

Στη δεύτερη ημέρα σημειώθηκαν δύο όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Τάμπερε και ισάριθμα για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα του Γκιορ. Το πρωί οι Δρίτσας και Κελεπούρης ήταν αυτοί που έκλεισαν εισιτήρια ενώ το απόγευμα σειρά πήραν οι Αργυρόπουλος και Ιωαννίδου.

Όπως και στην πρώτη μέρα ούτε στην δεύτερη ο απολογισμός των Θρακιωτών ήταν κοντά στις δυνατότητες των αθλητών που έδωσαν το παρών. Με την Μαρία Ζουπίδου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να καταλαμβάνει την 8η θέση στον τελικό της σφαιροβολία Νεανίδων με βολή στα 10,32, ενώ μια ενόχληση που είχε δεν επέτρεψε στον Μιχάλη Παπούτσογλου του Διομήδη Ξάνθης να ολοκληρώσει την κούρσα του στον τελικό των 200μέτρων αν με βάση τις πρωινές επιδόσεις έμοιαζε ικανός να παλέψει για ένα μετάλλιο

Αν και έφτασε πολύ κοντά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει πρόκριση στον τελικό της Δισκοβολίας ο Παίδας Γιάννης Δομάσης, με τον αθλητή του Διομήδη Ξάνθης να μένει 13ος με βολή στα 39,67. Εκτός τελικού των 200μέτρων έμειναν η Μαρία και Αλεξάνδρα Χατζηπέτρου, με τις δύο αθλήτριες του ΠΑΣ Ρήσσου να τελειώνουν την παρουσία τους με την 26 και 29η αντίστοιχα με 27,18 και 27,43.

Share it