Search

Επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού και διακοπή στον πέμπτο τελικό της Basket League με Παναθηναϊκό!

Δευτερόλεπτα πριν την έναρξη της τρίτης περιόδου, ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το παρκέ μετά από επίθεση που δέχθηκε ο πάγκος του και απόφαση των διαιτητών του πέμπτου τελικού

Η σένταση που υπήρχε στο παρκέ στο πρώτο μέρος του πέμπτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League, μεταφέρθηκε πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Ενώ όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το τρίτο δεκάλεπτο, οπαδοί άρχισαν να χτυπούν τον πάγκο των ερυθρολεύκων, ενώ πέταξαν και νερά στους ανθρώπους της ομάδας. Ο Γιώργος κι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μαζί με τον Μίλαν Τόμιτς, εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους στους διαιτητές της αναμέτρησης (Αναστόπουλος – Κορομηλάς – Μάνος), οι οποίοι αποφάσισαν να στείλουν τους φιλοξενούμενους στα αποδυτήρια για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Το επεισόδιο ήρθε λίγα λεπτά μετά την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για λεκτική επίθεση ανθρώπων με διαπιστεύσεις στους παίκτες της ομάδας τους κατά την αποχώρησή τους από το παρκέ στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του Ολυμπιακού αποχώρησαν αμέσως από το παρκέ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Μάνο Παπαδόπουλο να μιλούν στη συνέχεια με τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια των διαβουλεύσεων, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είπαν στα αποδυτήρια πως «τρώμε νερά και δεν μιλάμε», ενώ έγινε αναφορά και για κουκουλοφόρους πίσω από τον πάγκο. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πήραν διαβεβαιώσεις από τους διαιτητές πως θα απομακρυνθούν από το σημείο πίσω από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο όλοι όσοι οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην αποχώρηση από το παρκέ, ενώ ο κομισάριος Βιδάλης έδωσε διορία πέντε λεπτών στους Πειραιώτες ώστε να βγουν από τα αποδυτήρια και να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων του Ολυμπιακού, των διαιτητών και των αστυνομικών, οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» επέστρεψαν στο παρκέ λίγο αργότερα και ξεκίνησαν το ζέσταμα για τα υπόλοιπα είκοσι λεπτά του Game 5.

 

Share it