Search

Ρέι και Γλύκος κρίνουν το μέλλον του Ζίβκο Ζίβκοβιτς!

Είναι γνωστό πως στην τριάδα των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ θα υπάρξουν αλλαγές, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλει τον τερματοφύλακα της Ξάνθης Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Φυσικά, αυτές δεν συμπεριλαμβάνουν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που λογίζεται ως ο βασικός πορτιέρο του Δικεφάλου τη νέα σεζόν. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα βρίσκονται σε επαφές με ομάδες για τις περιπτώσεις των Ροντρίγκο Ρέι και Παναγιώτη Γλύκο.

Το θέμα με τον Αργεντινό είναι αν θα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν ως δεύτερη επιλογή ή αν θα θελήσει να δοκιμάσει αλλού την τύχη του. Ο ίδιος ο Ρέι, που βρέθηκε χθες στο προπονητικό κέντρο της Γοδόι Κρουζ, έχει πει δημόσια ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ωστόσο κάτι τέτοιο δύσκολα να συμβεί τώρα, καθώς η Γοδόι απέκτησε τον Αντρές Μερίνγκ.

Όπως και να έχει, αν δρομολογηθούν εξελίξεις για τη θέση του τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ και προκύψει κάποια αποχώρηση, είτε του Ρέι, είτε του Γλύκου, ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς θα είναι αυτός που θα αποτελεί τον πρώτο στόχο του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Share it