Search

Με Σιώπη αλλά χωρίς Μάρτινς η πρώτη του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής την πρώτη του συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με το αρχικό προγραμματισμό, επρόκειτο να υπάρξει ομιλία του Πέδρο Μαρτίνς προς τους παίκτες των «ερυθρόλευκων», αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη μια και ο Πορτογάλος δεν ήταν στου Ρέντη εκείνη τη στιγμή.

Ο 48χρονος προπονητής δεν βρέθηκε στο Ρέντη παρά το γεγονός ότι ήταν προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών. Έτσι δεν έγινε ομιλία, ούτε και γνωριμία με τους παίκτες όπως είχε προγραμματιστεί. Οι ποδοσφαιριστές πήγαν στο προπονητήριο πήραν το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου και έφυγαν. Έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ και θα περάσουν εργομετρικά και ιατρικά Σάββατο και Κυριακή με ένα ρεπό. Από Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους μέχρι τις 25 Ιουνίου που θα αναχωρήσει η αποστολή για το Ζέεφελντ.

Σε μία ιδιαίτερη πρώτη συγκέντρωση και ασυνήθιστη από τα προηγούμενα χρόνια, αφού σε αυτή δεν ήταν ο προπονητής έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι πήγαν στο Ρέντη. Το παρών έδωσαν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Ομάρ, Σάλιακας, Κούτρης, Τσιμίκας, Ένγκελς, Σισέ, Βούκοβιτς, Νικολάου, Ρομάο, Σιώπης, Ανδρούτσος, Καμαρά, Φορτούνης, Πάρντο, Μανθάτης, Ξύδας, Τζούρτζεβιτς, Βέργος, Μάριν, Σεμπά, Μάνος και Βρουσάϊ.

Η γνωριμία του Μαρτίνς με τους νέους του παίκτες θα γίνει τη Δευτέρα και είναι πιθανόν κάποιο στέλεχος της διοίκησης να τον παρουσιάσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα και προφανώς για αυτόν τον λόγο δεν ήταν ο 48χρονος τεχνικός στου Ρέντη την Παρασκευή.

Επιπλέον, η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι ζόρικη για τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, που θα γνωρίσουν από την… καλή τον Πορτογάλο, που έχει προγραμματίσει δύο προπονήσεις την ημέρα, ενώ, παράλληλα, θα παραμένει όλη η ομάδα στο προπονητικό κέντρο.

Share it