Search

Έρχεται ο Άθλος! Στα “σκαριά” και τέταρτη ομάδα μπάσκετ στην Ξάνθη

Μετά την Ασπίδα, τον Αρίωνα και τον Λεύκιππο η πόλη της Ξάνθης τη νέα  αγωνιστική περίοδο θα έχει και τέταρτη εκπρόσωπο που θα αγωνιστεί σε επίσημο πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Άθλο Ξάνθης, μια προσπάθεια ανθρώπων που αγαπούν το μπάσκετ και το βλέπουν σαν μια διασκέδαση και πήραν την απόφαση να μαζευτούν και να επαναφέρουν τον παλιό σύλλογο του Άθλου.

Η ομάδα με Πρόεδρο τον Κώστα Πασχαλίδη και προπονητή τον Άλκη Αποστόλου(πρώην παίκτης Αρίωνα και Λεύκιππου Ξάνθης) έχει καταθέσει ήδη επίσημο έτοιμα προς έγκριση στην ΕΟΚ και θα ακολουθήσει και στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ για την συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα. Μια ομάδα που θα αποτελείται κυρίως απο παίκτες που αγωνιζόταν στο Φιλανθρωπικό τουρνουά Πολιτιστικών συλλόγων Ξάνθης και έχει ως πρώτο μέλημα την καλή παρέα και να διασκεδάζουν παίζοντας στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Απο την ερχόμενη εβδομάδα όταν και θα έρθει η απάντηση απο την ΕΟΚ αναμένεται να αρχίσουν να γίνονται γνωστά ακόμη περισσότερα για το νέο σύλλογο, αλλά και το ρόστερ με το οποίο θα παραταχθεί στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Στην φωτογραφία πάνω βλέπεται την ομάδα που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Πολιτιστικών συλλόγων και όχι τη νέα ομάδα

Share it