Search

Με 7 Θρακιώτες το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων το σαββατοκύριακο!

Στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα Κ20, Εφήβων-Νεανίδων στο οποίο αναμένεται να δώσουν το παρόν 388 έφηβοι και 421 νεάνιδες από 130 Συλλόγους της χώρας μας, ανάμεσα τους και 7 Θρακιώτες αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τρεις συλλόγου της περιοχής μας.

Πιο συγκεκριμένα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα εκπροσωπηθεί απο τρεις αθλήτριες, με την Μαρία Ζουπίδου να αγωνίζεται τόσο στην σφαιροβολία όσο και την δισκοβολία, την Ευθυμία Τσιακίρη να αγωνίζεται στην δισκοβολία, ενώ η Κωνσταντίνα Αμπράση στον Ακοντισμό.

Με πολλές ελπίδες για κάτι καλό και δύο αθλητές θα δώσει το παρών ο Διομήδης Ξάνθης, με τον Μιχάλη Παπούτσογλου να θέλει να δώσει συνέχεια στις υψηλές του επιδόσεις τόσο στα 100 όσο και στα 200μέτρα. Ενώ διπλή παρουσία θα έχει και ο Γιάννης Δομάσης που θα αγωνιστεί στην σφαιροβολία αλλά και την δισκοβολία. Αξίζει να σημειώσουμε πως η ομάδα της Ξάνθης είχε κερδίσει και τρίτη θέση με την Χρυσούλα Βασιλειάδου ωστόσο να μην κατεβαίνει σε αυτούς τους αγώνες συνεχίζοντας την προετοιμασία της για το Πανελλήνιο Κορασίδων της ερχόμενης εβδομάδας.

Διπλή παρουσία θα έχει στους αγώνες ο ΠΑΣ Ρήσσος Κομοτηνής, με της Μαρία και Αλεξάνδρα Χατζηπέτρου να αγωνίζονται στα 200μέτρα.

Υπενθυμίζετε ότι το πρωί του Σαββάτου δεν θα διεξαχθούν αγωνίσματα λόγω τροποποίησης του προγράμματος. Αυτό επισύρει αλλαγές στην διεξαγωγή των αγωνισμάτων τα οποία θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου αλλά και ως προς τις συμμετοχές όσων ΘΑ μπορούσαν να λάβουν μέρος χωρίς προϋποθέσεις (όρια) την πρώτη ημέρα. Για το λόγο αυτό δημοσιεύετε κατάλογος με τους αθλητές και αθλήτριες που σύμφωνα με τον κανονισμό δεν μπορούν να αγωνιστούν. Αυτό δεν θα ισχύσει (πάντα σύμφωνα με τον κανονισμό) για την δεύτερη ημέρα.

 

 

 

Share it