Search

Ματσάρα με έξι γκολ και τρομερό Ρονάλντο το ντέρμπι της Ιβηρικής στο Μουντιάλ!

Προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε δύο φορές, βρέθηκε να χάνει όμως με αυτόν τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος δεν έχει να φοβάται τίποτα. Με τρία δικά του τέρματα ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κράτησε όρθια την ομάδα του απέναντι στην Ισπανία (3-3) στο πιο συναρπαστικό μέχρι στιγμής παιχνίδι του Μουντιάλ!

Για όσους δεν ικανοποιήθηκαν από τα μέχρι τώρα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, ήρθε το… ντέρμπι της Ιβηρικής. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία προηγήθηκε 1-0, ισοφαρίστηκε με ένα πολύ όμορφο τέρμα του Ντιέγκο Κόστα. Προηγήθηκε εκ νέου με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κριστιάνο και απίστευτο λάθος του Ντε Χέα στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Ισπανία ανέβασε ρυθμούς ισοφάρισε εκ νέου με τον Ντιέγκο Κόστα και στο 59′ έκανε την ανατροπή με γκολάρα του Νάτσο. Όμως ο Κριστιάνο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη…

Το έκανε στο 88ο λεπτό, με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ που άφησε τον Ντε Χέα στήλη άλατος και τον υπόλοιπο πλανήτη με ανοιχτό το στόμα, πετυχαίνοντας το 51ο χατ-τρικ της καριέρας του, συμπτωματικά το 51ο που έχει σημειωθεί στην Ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Ο Πορτογάλος είναι  ο τέταρτος παίκτης που σκοράρει σε 4 διαφορετικά Μουντιάλ! Και επίσης ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που σκοράρει σε οκτώ διαδοχικές μεγάλες διοργανώσεις (4 Euro, 4 Μουντιάλ).

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Σοάρες, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Μουτίνιο, Μπρούνο Φερνάντες (69′ Ζοάο Μάριο), Μπερνάρντο Σίλβα (69′ Κουαρέσμα), Γκουέντες (80′ Αντρέ Σίλβα), Ρονάλντο.

Ισπανία (Φερνάντο Ιέρο): Ντε Χέα, Ράμος, Πικέ, Νάτσο, Αλμπα, Μπουσκέτς, Κόκε, Ινιέστα (69′ Τιάγκο Αλκάνταρα), Ισκο, Νταβίδ Σίλβα (86′ Βάθκεθ), Ντιέγο Κόστα (77′ Ιάγο Ασπας).

Share it