Search

“Ονειρική” πρεμιέρα με πεντάρα για την οικοδέσποινα Ρωσία κόντρα στην Σαουδική Αραβία

Ιδανικά ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο για την οικοδέσποινα Ρωσία που διέλυσε με 5-0 την πολύ κακή Σαουδική Αραβία, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον ταλαντούχο 22χρονο χαφ της ΤΣΣΚΑ Αλεξέι Γκολόβιν

Με τον Αλεξάντρ Γκολόβιν να κάνει ένα απολαυστικό παιχνίδι και να σκοράρει στο φινάλε με φάουλ και να μοιράζει δύο ασίστ και τον Τσερίσεφ να σημειώνει δύο γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο η Ρωσία επικράτησε άνετα στο εναρκτήριο παιχνίδι του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου με 5-0 των Σαουδαράβων. Ο Γκαζίνσκι με κεφαλιά στο 12ο λεπτό ύστερα από σέντρα του Γκολόβιν έκανε το 1-0.

Οι Ρώσοι παρά την έξοδο του ηγέτη τους Τζαγκοέφ από τον αγώνα με τραυματισμό, πήραν πράγματα από τον Τσερίσεφ που τον αντικατέστησε και αυτός δύο λεπτά πριν το φινάλε του 1ου μέρους καθάρισε με πανέμορφο γκολ το ματς για το 2-0. Ο Τζιούμπα που επίσης ήρθε από τον πάγκο στο ματς, έκανε το 3-0 με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γκολόβιν. Όλα τα λεφτά το μαγικό γκολ με το αριστερό εξωτερικό φάλτσο του Τσερίσεφ για το 4-0, ενώ με απευθείας χτύπημα φάουλ ο κορυφαίος του αγώνα Γκολόβιν έκανε το 5-0 στο 94’.

Ρωσία (Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Μάριο Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Ζομπνίν, Γκαζίνσκι, Γκολόβιν, Σαμέντοφ (64΄Κουζιάεφ), Τζαγκόεφ (24’ λ.τ Τσερίσεφ), Σμόλοφ (70’ Τζούμπα)

Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ-Μαγιούφ, Αλ-Μπρεΐκ, Οσ. Χαουσαουί, Ομ. Χαουσαουί, Αλ-Σαρανί, Οταΐφ (64΄Φαχάντ), Αλ-Νταουσαρί, Αλ-Φαράζ, Αλ-Τζασάμ, Αλ-Σερί, Αλ-Σαλάουι (84’ Ασίρι)

Share it