Search

Η επιστροφή Σαββίδη και Λουτσέσκου στην Θεσσαλονίκη δρομολογεί εξελίξεις και στο θέμα Ζίβκοβιτς!

Ο Ιβάν Σαββίδης όπως και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και αυτό αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στα μετεγγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά θα ενημερωθεί για τις επαφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής με τους Πόντους Βέρνμπλουμ και Τεέμου Πούκι, προκειμένου να λάβει την οριστική απόφαση,  όπως και για τις εγχώριες περιπτώσεις όπως αυτές των Πέδρο Κόντε και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Για τον Ζίφκο Ζίβκοβιτς έχουν ακουστεί ήδη πολλά. Ο Σέρβος τερματοφύλακας θεωρείται επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στην Ξάνθη. Για να μετακομίσει ωστόσο στη Θεσσαλονίκη ο Σέρβος τερματοφύλακας θα πρέπει να υπάρξει αποχώρηση από την ομάδα των γκολκίπερ που ήδη υπάρχει στο ρόστερ. Ο Πασχαλάκης είναι και λογίζεται ως ο βασικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις την περασμένη σεζόν και μόνο αν προκύψει  κάποια “τρομερή” πρόταση από τις ομάδες που τον έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο, μπορεί να αποχωρήσει.

Οι περιπτώσεις που δεν έχουν ξεκαθαρίσει είναι αυτές των Ροντρίγκο Ρέι και Παναγιώτη Γλύκου. Ο Αργεντίνος δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα είναι δεύτερη λύση και ίσως και ο ίδιος αναζητήσει ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται ως βασικός. Για τον Παναγιώτη Γλύκο, που έχασε στην ουσία την περυσινή χρονιά εξαιτίας του τραυματισμού του, δεν έχουν παρθεί, για την ώρα τουλάχιστον αποφάσεις.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά έχει τονίσει πως το εφετινό καλοκαίρι, το μπάτζετ για τις μετεγγραφές θα είναι απεριόριστο και ουσιαστικά έχει ξεκαθαρίσει, πως θα ικανοποιηθούν οι εισηγήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, σχετικά με τις κινήσεις που θα γίνουν στο μετεγγραφικό παζάρι το εφετινό καλοκαίρι.

 

Share it