Search

Με τις καλοκαιρινές επιδείξεις όλων των τμημάτων έπεσε η αυλαία της σεζόν στον ΟΕΓΑ (photos)

Με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, στο προθερμαντήριο Μαΐστρου, οι καλοκαιρινές επιδείξεις του ΟΕΓΑ!

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν και να χειροκροτήσουν τα παιδιά τους, αλλά και να παρακολουθήσουν μέρος των προγραμμάτων των αγωνιστικών τμημάτων. Συνολικά συμμετείχαν 110 αθλητές και αθλήτριες από όλα τα τμήματα.

«Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ, ΘΟΔΩΡΗ ΜΠΟΥΤΑΚΗ, ΔΩΡΑ ΠΑΣΑΛΙΔΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΒΙΣΙΑΝ και ΜΑΝΤΗ ΜΑΝΩΛΙΚΑ, αλλά και τους ΙΟΡΔΑΝΗ ΝΙΓΔΕΛΗ, ΡΕΝΑ ΚΟΥΦΑΚΗ που έλειπαν λόγω υποχρεώσεων, για την εξαιρετική δουλειά τους.

Θερμές ευχαριστίες και στους γονείς που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζουν το έργο μας και ιδιαίτερα στους εθελοντές που βοήθησαν στη μεταφορά και το στήσιμο των οργάνων από το ΤΟΛ στο προθερμαντήριο και αντίστροφα.

Η φετινή αγωνιστική χρονιά ολοκληρώνεται με τους αγώνες της Ε’ Κατηγορίας στις 16-17 Ιουνίου στο ΕΓ Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι προπονήσεις όλων των τμημάτων ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου», αναφέρουν στον όμιλο.

Share it