Search

Κληρώθηκαν 6, παραλήφθηκαν 4, αναμένουν τους κατόχους τους 2 απ’ τις φανέλες που κληρώθηκαν στο τουρνουά Τρίχα!

Όπως επανειλημμένως επισημάναμε σε σχετικά μας άρθρα για το τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Τρίχα, το ποδοσφαιρικό του “αντίο” ήταν η αιτία του τουρνουά, η ουσία του όμως ήταν ο φιλανθρωπικός του χαρακτήρας.

Στο πλαίσιο αυτό κινητοποιήθηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές με αξιόλογη ή και σπουδαία καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αυτό ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για τον κόσμο, ώστε να βρεθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Ένα άλλο ήταν οι 6 φανέλες που επρόκειτο να κληρωθούν. Οι τρεις προσφορά των Μάνταλου, Μπαξεβανίδη, Τοροσίδη και των ομάδων τους και οι 3 των Παπασταθόπουλου, Κατσουράνη και Καραγκούνη προσφορά της ΕΠΣ Θράκης και της ΕΠΟ.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για της φανέλες, με τα χαρτάκια με τους τυχερούς λαχνούς να τα “βγάζουν” παιδιά που έδωσαν το “παρών” στο ΔΑΚ. Έξι τυχεροί λαχνοί επελέγησαν απ’  τα παιδιά, αλλά τέσσερις φανέλες βρήκαν κατόχους, καθώς όπως φαίνεται το περασμένο της ώρας (η κλήρωση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του τρίτου κατά σειρά παιχνιδιού) βρήκε τους κατόχους των εναπομείναντων λαχνών μακριά απ’ το ΔΑΚ Κομοτηνής.

Οι “ορφανές” φανέλες είναι αυτές του Μπαξεβανίδη (λαχνός 315) και του Κατσουράνη (λαχνός 120), τις οποίες οι τυχεροί μπορούν να παραλάβουν απ’ το κατάστημα “Λιάγκης” στην Κομοτηνή.

Share it