Search

Δεύτερη θέση για Δημητριάδη & Σακόγλου που ηττήθηκαν στον τελικό από Νιώπα & Παπαδημητρίου

Την 2η θέση στα Thessaloniki Masters κατέλαβε ο Εβρίτης Θωμάς Δημητριάδης με τον Θεσσαλονικιό συμπαίκτη του Χάρη Σακόγλου, καθώς στον τελικό γνώρισαν την ήττα με 2-0 σετ (21-16, 21-17) από τους Νιώπα & Παπαδημητρίου.

Για τους δις πρωταθλητές Ελλάδας ήταν το 10ο τουρνουά Masters που κατακτούν την πρώτη θέση στα 23 χρόνια διοργανώσεων, επίδοση που ξεπερνά πλέον κατά ένα αυτά που έχουν κατακτήσει (9 τον αριθμό) οι «βασιλιάδες» της άμμου, Στέλιος Καζάζης και Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

Η πρώτη θέση πήγε στην ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη. Στο πρώτο σετ Παπαδημητρίου και Νιώπας προηγήθηκαν 10-6 με τους Σακόγλου και Δημητριάδη να μειώνουν σε 12-10 με μπλοκ του πρώτου. Η ομάδα με τα ροζ ξέφυγε και πάλι με 18-14 για να κλείσουν με άνεση το σετ με 21-16. Ίδια σχεδόν ροή είχε και το δεύτερο με τους Παπαδημητρίου και Νιώπα να μην χάνουν ποτέ το προβάδισμα και τους αντιπάλους του να μην μπορούν να τους φθάσουν. Το 14-13 έγινε 16-13 με άουτ επίθεση του Δημητριάδη για να κλείσει ο τελικός πανηγυρικά με άσσο του Παπαδημητρίου στον Σακόγλου.

Ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλίων με την παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιώργου Μπουτάρη, του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργου Καραμπέτσου και των εκπροσώπων από τους χορηγούς. Με αυτό τον τρόπο έπεσε η αυλαία στο Thessaloniki Masters στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι 700 φίλοι του Beach Volley, που είχαν κατακλύσει κάθε γωνιά του γηπέδου, αποθέωσαν τους νικητές και τις νικήτριες σε μια μαγική βραδιά για το άθλημα που άλλαξε επίπεδο στις 4 μέρες της διοργάνωσης.

Βραβείο fair play δόθηκε στον αθλητή Γιώργο Τερζόγλου, μετά την εξαιρετική του κίνηση στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης

 

Share it