Search

Απο Θρακιώτικα χέρια παρέλαβε την κούπα του Κυπελλούχου Ερασιτεχνών ο ΟΦ Ιεράπετρας!

Ο ΟΦ Ιεράπετρας επικράτησε 2-0 της Νίκης Βόλου στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και αναδείχθηκε νικητής του θεσμού για το 2018. Με δέκα παίκτες σε ολόκληρο σχεδόν τον αγώνα αγωνίστηκε η ομάδα της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Μόλις στο 2΄ ο ΟΦ Ιεράπετρας κέρδισε πέναλτι όταν ο Ζιώγας ανέτρεψε τον Ντιαττά στη μικρή περιοχή. Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στη φάση πριν το πέναλτι τραυματίστηκε και αποχώρησε με ασθενοφόρο ο Ηλίας Καραγιάννης της Ιεράπετρας και ο αγώνας  διεκόπη για περίπου 10΄. Με την επανέναρξη  (12΄)  ο Μάριος Παπαδόπουλος ευστόχησε στο πέναλτι και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Κρήτης.  Στο 33΄ ο Κορέτα εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Νίκης και πέτυχε το 2-0 για την Ιεράπετρα.

Την απονομή στους Κυπελλούχους Ερασιτεχνών Ελλάδας έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης

Νίκη Βόλου (Ξηρόφωτος Στέφανος):  Τζήμας, Καρτσαμπάς, Βέργος, Λάιος, Κοντοές Π. (46΄ Βουρδάκης), Ζιώγας, Ιορδανίδης, Μέτσε, Τζάθας (73΄ Καρτσαμπάς), Ντινιωτάκης (70΄ Παπαδήμας), Αναστασίου.

ΟΦ Ιεράπετρας (Μάγγος Ιωάννης): Πρίφτης, Πηγιάκης, Καραγιάννης (11΄ Μίγγας, 83΄ Πυθαρούλης), Κορομηλάς, Τζελέπης, Πετάσης (61΄ Μπιταξής), Μούτσα, Ουζούνογλου, Ντιαττά, Παπαδόπουλος Μ., Κορέτα (66΄ Κωνσταντίνου).

Share it