Μνήμες 2004 για τους πρωταθλητές Ευρώπης που νίκησαν με ανατροπή τους Ισπανούς!

Εγωισμό Πρωταθλήτριας Ευρώπης έβγαλαν οι Legends 2004 που επικράτησαν με ανατροπή των αντίστοιχων της Ισπανίας με 5-3, σε ένα παιχνίδι με πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού ένα μεγάλο μέρος από τα έσοδα του αγώνα, πήγαν στο Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Ιατρών) αλλά και στο Χαμόγελο του Παιδιού Πάτρας.

Όλοι οι παλαίμαχοι έδωσαν το παρών στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα, αφού ο σκοπός ήταν σημαντικός και άπαντες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Ακόμη και ο Ότο Ρεχαγκελ με τον Γιάννη Τοπαλίδη, με τον Γερμανό να δίνει οδηγίες και να ετοιμάζει το πλάνο για την ενδεκάδα πριν από το ματς με την ίδια σοβαρότητα που έκανε και το διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ενδεικτικό του καλού κλίματος ήταν, όταν ο Γερμανός ανέλυσε στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού που θα ακολουθήσουν, οι περισσότεροι ανέβαζαν στιγμιότυπα στα social media. Τόσο πριν από τον αγώνα όσο και μετά, όλοι οι διεθνείς, ανεξαιρέτως, εξήραν την προσπάθεια που γίνεται, να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη είτε πρόκειται για κάποια συγκεκριμένα ιδρύματα είτε για κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις παιδιών!

Επίσης έγινε γνωστό ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων, αφού ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Τραϊανός Δέλλας αποκάλυψαν ότι έχουν κλείσει αντίστοιχα παιχνίδια σε Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Ισπανία μπήκε δυνατά και πήρε προβάδισμα με δύο γκολ. Ο Καραγκούνης μείωσε σε 2-1, αλλά οι Ισπανοί έκαναν αμέσως το 3-1. Στη συνέχεια ανέλαβε ο Κατσουράνης και πολύ περισσότερο ο Γιαννακόπουλος, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ φτάνοντας το τελικό σκορ στο 5-3!

LEGENDS 2004 (Ότο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Γκούμας, Κατσουράνης, Φύσσας, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Χαλκιάς, Κατεργιαννάκης, Καψής, Βενετίδης, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος, Νταμπίζας, Καφές. Δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι: Δέλλας, Νικολαΐδης, Λάκης και Βρύζας

Share it