Search

Μπάμπης Σάκαρης: “Θέλουμε να έχουμε μια εικόνα ομάδας, που θα την αγαπήσει η πόλη!”

Συγκεκριμένα, απλά, κατανοητά και κατορθωτά ήταν όσα δήλωσε ο Μπάμπης Σάκαρης (δεξιά στην φώτο) στην συνέντευξη τύπου που παρατέθηκε, από τον “νέο” Πανθρακικό!

Ο, από τον περασμένο Φλεβάρη, πρόεδρος του ΑΠΣ Πανθρακικός, θέλησε να δώσει το στίγμα και την φιλοσοφία της νέας προσπάθειας του Πανθρακικού, λέγοντας: “Στόχος μας και φιλοσοφία μας, είναι να μας αγαπήσει η πόλη! Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις ακαδημίες. Θέλουμε τα παιδιά που θα έρθουν είτε στην ανδρική ομάδα είτε στις ακαδημίες να αγαπούν τον Πανθρακικό. Από την πλευρά μας μπορούμε να τους παρέχουμε καλές εργασιακές συνθήκες και ασφάλεια, μάλιστα σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο για την περιοχή. Θέλουμε να μείνουμε μακριά από κακίες και ίντριγκες και να παρουσιάσουμε μια εικόνα ομάδας, που θα την αγαπήσει η πόλη! Πρώτος στόχος είναι να χτίσουμε μια υγιή ομάδα και έπειτα οι στόχοι θα τίθενται σιγά σιγά.”

Στην συνέχεια, τόσο ο πρόεδρος του ΑΠΣ Πανθρακικού, όσο και ο πρώην αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μπάρκουλας, δεν θέλησαν να σχολιάσουν τίποτα αναφορικά με το παρελθόν της ομάδας, είτε μακρινό είτε κοντινό. Ο τελευταίος είπε: “Ξαναρχίσαμε από την αρχή χωρίς καμία ανάμειξη με την ΠΑΕ και στόχος είναι να πάει η ομάδα ψηλά!”, ενώ ο πρώτος σχετικά με την προηγούμενη διοίκηση ανέφερε λακωνικά: “Είναι αξιέπαινοι που κατάφεραν και διατήρησαν την ομάδα!”

Έπειτα αναφορικά με το νέο αίμα της ομάδας και συγκεκριμένο το νέο τεχνικό επιτελείο, ο Μπάμπης Σάκαρης δήλωσε: “Ήρθαμε για να βοηθήσουμε και να πάμε μπροστά. Όποια επιλογή κάνουμε θα την στηρίξουμε. Ήταν επιλογή της διοίκησης η στελέχωση της ακαδημίας. Επίσης υπάρχουν κι’άλλοι που θέλουν να βοηθήσουν όπως μπορούν και εκτός πόλης, ενώ επίσης είμαστε σε συζητήσεις και για τεχνικό διευθυντή.”

Αξίζει επίσης να τονίσουμε πως σε ερώτηση που έγινε σχετικά με το αν ισχύουν όσα ακούστηκαν ή γράφτηκαν περί συγχώνευσης της ομάδας με το Κόσμιο, ή περί εμπλοκής παλιών γνωστών μεγαλομετόχων με τον ΑΠΣ Πανθρακικό, ο κύριος Μπάμπης Σάκαρης απάντησε μονολεκτικά: “Όχι!”

Τέλος σχετικά με ερώτηση του SA για το τι μέλλει γενέσθαι με το ΑΦΜ της ομάδας και το κατά πόσο επηρεάζεται με το ΑΦΜ της πρώην ΠΑΕ και τα χρέη, απάντησε: “Δεν γνωρίζω την απάντηση, γιατί προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου επί του θέματος. Υπάρχουν άνθρωποι που θα επιληφθούν του ζητήματος, ώστε να ξέρουμε τι θα συμβεί, όταν φτάσουμε στο σημείο να συζητήσουμε για αυτό το θέμα. Ωστόσο ας μην προτρέχουμε και ας κοιτάξουμε το τώρα και την νέα αρχή της ομάδας στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.”

Share it