Search

Σεμινάριο προπονητικής το Σάββατο με ομιλητή τον Αθ. Τερζή απο τον Σ.Π.Π.Π. Ξάνθης!

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο προπονητικής προγραμματίζει το Σάββατο 9 Ιουνίου ο Σύνδεσμος Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης που θα γίνει στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης με εισηγητή τον Αθανάσιο Τερζή.

Φωτογραφία του χρήστη Σύνδεσμος Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης.

Ο Αθανάσιος Τερζής γεννήθηκε στη Δράμα το 1974. Προς το παρόν ζει και εργάζεται στη Ρόδο. Είναι κάτοχος ποδοσφαιρικού πτυχίου UEFA A και κάτοχος πτυχίου καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδικότητα ποδοσφαίρου. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα M.Sc. (master of science) προπονητικής.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες όπως η Δόξα Δράμας και ο Πανδραμαϊκός. Σε ηλικία 29 ετών αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και αφοσιώθηκε στη μελέτη του ποδοσφαίρου και την προπονητική. Υπήρξε προπονητής σε αρκετές ομάδες. Εργάστηκε επίσης και ως τεχνικός διευθυντής στις Ακαδημίες της Δόξας Δράμας (football league, 2η εθνική κατηγορία).

Έχει προσκληθεί ως εισηγητής σε διάφορα σεμινάρια προπονητικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Γερμανία, Κουβέιτ, Ομάν, Σ. Αραβία).

Share it