Search

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ ΕΣΑΠ, ΕΟΠΕ, ΠΑΣΑΠ ενόψει της νέας σεζόν

Μέσα σε άριστο κλίμα έγινε πρώτη συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της ΕΣΑΠ, της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ για θέματα που αφορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μεταξύ αυτών το θέμα του αριθμού των ξένων στο πρωτάθλημα Volley League 2018-19, των συνθηκών εργασίας των αθλητών καθώς και τους ελέγχους των ΤΑΑ για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν. Δεν υπήρξαν δεσμευτικά συμπεράσματα. Η συνάντηση έγινε σε κλίμα αλληλοκατανόησης και συναίνεσης.

Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παντελής Ταρνατόρος, την ΕΟΠΕ ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Καραμπέτσος και τον ΠΑΣΑΠ ο Ανδρέας Φράγκος. Συμφωνήθηκε να υπάρξει άμεσα και νέα συνάντηση παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΑΠ Βασίλη Μηνούδη που απουσιάζει στο εξωτερικό.

«Είχαμε μία πρώτη γνωριμία με τον Ανδρέα Φράγκο. Δεν κρύβω πως με εξέπληξε ευχάριστα με την ωριμότητα του και τους προβληματισμούς του. Ανταλλάξαμε απόψεις και προβληματισμούς. Εκπροσωπούμε διαφορετικούς φορείς, με διαφορετικά συμφέροντα αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην καταλήξουμε από κοινού σε κοινά αποδεκτές λύσεις. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εγωισμούς και μεγαλοστομίες και ορισμένες αρχές όπως η διασφάλιση των συνθηκών εργασίας των αθλητών αλλά και η βιωσιμότητα των ΤΑΑ είναι ζητήματα που μας απασχολούν όλους και είμαι σίγουρος πως θα βρούμε λύσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.

Share it