Search

Η παρουσίαση των νέων γυμναστών της ακαδημίας του ΑΠΣ Πανθρακικού!

Παράλληλα με την παρουσίαση του νέου τεχνικού τιμ της ανδρικής ομάδας του ΑΠΣ Πανθρακικού, στην συνέντευξη τύπου, παρουσιάστηκαν και οι νέοι γυμναστές των ακαδημιών της ομάδας!

Οι τέσσερις αυτοί νεαροί άνθρωποι, που ίσως καλούνται να σηκώσουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης του νέου Πανθρακικού, που άρχιζε να χτίζεται, αφού όπως ειπώθηκε πολλάκις, το βάρος όλων θα πέσει στην ανάδειξη και την ανάπτυξη των ακαδημιών, είναι οι Πέτρος Δημόπουλος (αριστερά στην παρακάτω φώτο), Βαγγέλης Γρίβας (δεξιά στην παρακάτω φώτο), Στέλιος Βασιλακάκης και Παναγιώτης Περτσάς!

Ο πρώτος είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στον σύλλογο από πέρυσι και συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συμβάλλοντας στην αναγέννηση της ομάδας. Στην συνέντευξη τύπου τόνισε: “Πέρυσι υπήρχε διάστημα, που αντιμετωπίσαμε τεράστιο πρόβλημα, έχοντας μόνο παιδική ομάδα. Δεν ξέρω τι έφταιξε! Προσωπικά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και ευελπιστώ από την νέα σεζόν να είμαστε σε καλύτερο επίπεδο.”

Ο Βαγγέλης Γρίβας δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πανθρακικό. Λόγω και της ιδιότητάς μου, ως παιδαγωγός, θέλω τα παιδιά να γίνουν άνθρωποι! Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.”

Τέλος και ο Παναγιώτης Περτσάς, που στο παρελθόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανθρακικού, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του προέδρου (θυμηθείτε εδώ αναλυτικά τα όσα είπε ο νέος γυμναστής τερματοφυλάκων του Πανθρακικού).

Θυμηθείτε εδώ το βιογραφικό όλων των παραπάνω.

Share it