Search

Έδρες και γκολ μας στέλνουν ταμείο!

Τα φιλικά των Εθνικών ομάδων λίγο πριν το Μουντιάλ, αλλά και το αμερικάνικο MLS, είναι αυτά που μας δίνουν «δυνατά» πονταρίσματα την Παρασκευή.

Κροατία – Σενεγάλη

Αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό τεστ για την «Χρβάτσκα» που έχει αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα κατά την περίοδο της προετοιμασίας της. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από τη Βραζιλία στο ουδέτερο Λίβερπουλ. Αν και είχε καλή εικόνα, από τη στιγμή που μπήκε ο Νεϊμάρ στο ματς, φανέρωσε αδυναμίες και δίκαια ηττήθηκε. Από την άλλη, οι Σενεγαλέζοι προβλημάτισαν πολύ στο πρώτο τους φιλικό, αφού «κόλλησαν» στο 0-0 με το Λουξεμβούργο. Ακολουθεί μετά το σημερινό, ένα ακόμα ματς πριν τη σέντρα του Μουντιάλ, αφού τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει τη Νότια Κορέα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν δείχνουν ικανοί την τωρινή στιγμή να «χτυπήσουν» την έτσι κι αλλιώς πιο ποιοτική Κροατία. Τι θα παίξουμε; Πάμε με την έδρα και θα πάρουμε τον άσο.

Φιλαδέλφια Γιούνιον – Τορόντο

Είχε πολύ δύσκολο έργο, σε μια από τις πιο δυνατές έδρες του MLS η «Γιου» την προηγούμενη Κυριακή, γνωρίζοντας την εντός προγράμματος ήττα με σκορ 3-1. Μεσοβδόμαδα πάντως, δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στο Κύπελλο, όπου προκρίθηκε σβηστά, με σκορ 5-0 επί των Ρίτσμοντ Κίκερς. Την ίδια ώρα, οι πρωταθλητές συνεχίζουν να προβληματίζουν με την απόδοσή τους. Και πως να μην το κάνουν, όταν κατάφεραν να ισοφαριστούν σε 3-0 από το Κολόμπους και ενώ προηγούνταν με σκορ 3-0! Συμπλήρωσαν έτσι τέσσερα ματς χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία και αυτός είναι ο λόγος που δύσκολα θα πάρουν κάτι και απόψε. Λογικά πάντως ένα γκολ θα το βρουν και θα συνδυάσουμε το αμφίσκορο με το over 2.5.

Στο Foxbet.gr θα βρεις προγνωστικα μουντιαλ, αναλυτικές πληροφορίες και το πρόγραμμα της διοργάνωσης

Share it