Search

«Λιοντάρια» και Segunda μας πάνε ταμείο

Στοιχηματικό «ζουμί» υπάρχει και στο σημερινό πρόγραμμα, με τα φιλικά των Εθνικών ομάδων αλλά και τα πλέι οφ στην Ισπανία να είναι στο προσκήνιο. Ας δούμε τι προτείνει το https://www.foxbet.gr/.

Αγγλία – Κόστα Ρίκα

Τα «λιοντάρια» αν και δεν εντυπωσίασαν πήραν μία σημαντική για ψυχολογικούς λόγους νίκη κόντρα στη Νιγηρία. Το τελικό 2-1 δίνει πίστη στην ομάδα του Σάουθγκεϊτ εν όψει Μουντιάλ, με το σύστημα 3-5-2 να δείχνει πως ταιριάζει απόλυτα στην Αγγλία. Το αποψινό είναι το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη της διοργάνωσης, με τον Άγγλο τεχνικό να αναμένεται να προβεί σε αλλαγές και δοκιμές. Σε καλή κατάσταση δείχνει να είναι και η μουντιαλική Κόστα Ρίκα, η οποία επικράτησε με 3-0 της Β. Ιρλανδίας πριν λίγες ημέρες. Αγωνιστικά, υπάρχουν μικροπροβλήματα αφού οι Ρουίζ, Μπολάνιος και ο φορ Ουρένια δεν είναι στο 100% και δεν θα ρισκαριστεί η συμμετοχή τους. Τι κρατάμε;  τρόπος που αγωνίζεται η Αγγλία όπως και η αμυντική προσέγγιση που αναμένεται να έχει η Κόστα Ρίκα μας οδηγούν σε ένα κλειστό ματς. Τον πρώτο λόγο στο 2-3 γκολ σε απόδοση διπλασιασμού.

Βαγιαδολίδ – Σπόρτινγκ Χιχόν

Ημιτελικός των πλέι οφ ανόδου. Οι αναμετρήσεις είναι διπλές και ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, η Βαγιαδολίδ κέρδισε με 2-0 την Οσασούνα και βρέθηκε για 4η φορά στα τελευταία 10 χρόνια σε διαδικασία μπαράζ ανόδου. Στα αγωνιστικά, εκτός θα είναι ο τιμωρημένος βασικός μέσος Μίτσελ, ενώ υπάρχουν και μακροχρόνιες απουσίες. Από την άλλη, η ομάδα του Ρουμπέν Μπαράχα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον τίτλο του φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Πριμέρα. Η Σπόρτινγκ Χιχόν έτσι είναι αναγκασμένη να το διεκδικήσει αυτό μέσω των μπαράζ, με αρνητικό παράγοντα την κακή αγωνιστική της κατάσταση στον τελευταίο μήνα. Τιμωρημένος είναι ο τεχνικός Μπαράχα, όπως και βασικός στόπερ Πέρεθ. Τι ποντάρουμε; Αμφότερες είναι αναγκασμένες να ψάξουν ένα θετικό αποτέλεσμα και είναι ικανές να βρουν δίχτυα. Πάμε με το goal/goal.

Share it