Search

Εξαιρετική παρουσία και τρίτη θέση στο τουρνουά Marveld της Ολλανδίας για την Κ15 του ΠΑΟΚ του Νάση Στοίνοβιτς!

Η Κ15 του ΠΑΟΚ με τον Νάση Στοίνοβιτς να έχει βασική παρουσία, τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου της στο τουρνουά Marveld που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αφού επικράτησε της Τβέντε με 2-0 και της Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0, αλλά γνώρισε την ήττα από την Αϊντχόφεν με 1-0, τη Φέγενορντ με 2-1 και την Λεβερκούζεν με 2-0.

Στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 με την RED Bull Brazil, ενώ ηττήθηκε με 2-0 από την Σέλτικ.

Την αποστολή της Κ15 αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Ζαδικόπουλος Χρυσόστομος, Τσιόπτσης Αλέξανδρος, Χνάρης Γρηγόριος, Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, Καράκουτης Ιωάννης, Κιτσάκης Βασίλειος, Τσαγκαλίδης Κωνσταντίνος, Μανεσίδης Στέφανος, Κούτσιας Γεώργιος, Παπαϊωάννου Κωνσταντίνος, Κουλιεράκης Κωνσταντίνος, Παϊραζίδης Κωνσταντίνος, Μανωλιούδης Ιωάννης, Κουίδης Δημήτριος, Ρούτσης Στέφανος, Χατζηστραβός Στέφανος, Στοϊνοβιτς Αθανάσιος, Κωνσταντέλιας Ιωάννης.

Αυτή συνοδεύουν οι προπονητές Βασίλης Μήττας, Πέτρος Τσιαπακίδης, Γιάννης Αμπατζίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Ψωμιάδης, ο φυσιοθεραπευτής Μιχάλης Κωστίδης και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Dani Alsina.

Share it