Search

Παρουσιάζεται την Τετάρτη ο Κώστας Γεμενετζής και το υπόλοιπο νέο τεχνικό τιμ Ανδρικού και Ακαδημίας του Πανθρακικού!

Η επίσημη παρουσίαση του προπονητικού τιμ της σεζόν 2018-2019 του ΑΠΣ Πανθρακικού θα γίνει την Τετάρτη στις 17:00.

Συγκεκριμένα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Κώστα Γεμενετζή, των υπόλοιπων ατόμων που θα τον πλαισιώσουν ήτοι οι Γιάννης Φόνσος, Παναγιώτης Περτσάς και Κώστας Τζελέπης, αλλά και των δύο νέων στελεχών των ακαδημιών της ομάδας, των Βαγγέλη Γρίβα και Στέλιου Βασιλακάκη.

Οι πράσινοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για την νέα σεζόν και καλούν τον κόσμο να αγκαλιάσει την νέα προσπάθεια του συλλόγου να ξαναανάψει ο πυρσός.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Το Δ.Σ του Α.Π.Σ Πανθρακικός και η Ακαδημία Πανθρακικός σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου, με αφορμή την παρουσίαση του Προπονητικού Τιμ του αντρικού τμήματος και της Ακαδημίας για τη σεζόν 2018-2019.

Σκοπός της συνέντευξης τύπου είναι να γνωρίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής και η πόλη τους ανθρώπους που θα οικοδομήσουν και θα τρέξουν τον Πανθρακικό μας, τους ανθρώπους που μαζί με τον κόσμο της Κομοτηνής θα ξανανάψουν τον πυρσό.

Η συνέντευξη τύπου/παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο του Α.Π.Σ Πανθρακικός στο Ροδίτη Κομοτηνής, την Τετάρτη 6/6/18 και ώρα 17:00.
Τηλ. Επικοινωνίας : 6943277035
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Το Δ.Σ του Α.Π.Σ Πανθρακικός 1963

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Προπονητής: Ο Κώστας Γεμενετζής γεννήθηκε το 1968 και είναι κάτοχος UEFA A. Στην πλούσια προπονητική του καριέρα έχει διατελέσει προπονητής στο Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, στον Αστέρα Αιγείρου ενώ έχει διατελέσει ενωσιακός προπονητής για πέντε έτη. Έχει υπηρετήσει τον Πανθρακικό για 12 χρόνια σε όλα τα τμήματα υποδομών (κ-12, κ-15, κ-17, κ-20) αλλά και ως υπηρεσιακός προπονητής, ενώ ευθύνεται για την ανάπτυξη και την πορεία πολλών Κομοτηναίων ποδοσφαιριστών.

Γενικός Αρχηγός : Ο Γιάννης «Γκούμας» Φόνσος, γεννήθηκε το 1983. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Πανθρακικό και έπαιξε για περίπου μία 15ετία σε ομάδες της ΕΠΣ Θράκης (Πανθρακικός,Ροδίτης, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων). Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε ενεργά με τις διοικήσεις ομάδων της Α’ ερασιτεχνικής ΕΠΣ Θράκης, όπως Ροδίτης, Ορφέας Ξυλαγανής, Δόξα Γρατινής.

Γυμναστής Τερματοφυλάκων : Ο Παναγιώτης Περτσάς γεννήθηκε το 1981 και είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με πρώτη ειδικότητα Ποδόσφαιρο και δεύτερη Βάρη. Έχει αγωνιστεί σε εθνικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες με ομάδες όπως Βριλήσσια, Ορφέα Ξάνθης, Πανθρακικό, Θύελλα Πατρών, Ηράκλειο, Αθηναϊκό, Αγία Παρασκευή, Όμιλο Περιστερίου, Τρίγλια Ραφήνας, Δόξα Προσκυνητών. Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί σε τμήματα υποδομής στα Βριλήσσια, στον Ερμή Ηρακλείου, στην Αγία Παρασκευή ,στην Τρίγλια Ραφήνας. Υπήρξε διεθνής και βασικό μέλος της Εθνικής Ανδρών Beach Soccer από το 2006 έως το 2017, ενώ έχει αγωνιστεί τρεις χρονιές στο Winners Cup, στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση Beach Soccer, με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας , Α.Ο Κεφαλληνίας και Α.Ο Μάνης.

Γυμναστής : Ο Κώστας Τζελέπης γεννήθηκε το 1998 και είναι προπτυχιακός φοιτητής στο Δημοκριτείο Πανεπιστήμιο Θράκης στο ΣΕΦΑΑ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό και σε ομάδες του νομού Σερρών. Στη Ροδόπη έχει αγωνιστεί στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και στο Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, όπου διετέλεσε και γυμναστής.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Γυμναστής : Ο Βαγγέλης Γρίβας γεννήθηκε το 1995 και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα Ποδόσφαιρο στην κατεύθυνση Προπονητικής και κάτοχος UEFA Β. Είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στον τομέα «Άσκηση και ποιότητα ζωής» με κατεύθυνση Παιδαγωγική και δημιουργική μάθηση. Συμμετέχει ενεργά από το 2014 μέχρι και σήμερα σε όλα τα Διεθνή Συνέδρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και σε σεμινάρια με θέματα όπως, «Άτομα με κινητική αναπηρία» και «Ψυχοκινητική Αγωγή», έχει διατελέσει προπονητής στην ακαδημία ποδοσφαίρου Ελπίς Σαπών (τμήματα bambini-παιδικό), ενώ έχει πλούσια εθελοντική δράση σε σχολεία του Δήμου Κομοτηνής και σε Αθλητικά camps πανελληνίως

Γυμναστής: Ο Στέλιος Βασιλακάκης, γεννήθηκε το 1993. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, κάτοχος UEFA B και γέννημα θρέμμα της οικογένειας του Πανθρακικού. Όντας προϊόν των ακαδημιών του Πανθρακικού φόρεσε για μια 10ετία τον πυρσό στο στήθος, ενώ έχει αγωνιστεί και σε ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ελπίδα Σαπών, Δόξα Προσκυνητών και Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Έχει διατελέσει γυμναστής στα τμήματα junior και pre junior στις ακαδημίες της Ελπίδας Σαπών, στον Πανθρακικό και Spartakos Academy- AEK Scouting Network.

Γυμναστής Τερματοφυλάκων: Ο Παναγιώτης Περτσάς γεννήθηκε το 1981 και είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με πρώτη ειδικότητα Ποδόσφαιρο και δεύτερη Βάρη. Έχει αγωνιστεί σε εθνικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες με ομάδες όπως Βριλήσσια, Ορφέα Ξάνθης, Πανθρακικό, Θύελλα Πατρών, Ηράκλειο, Αθηναϊκό, Αγία Παρασκευή, Όμιλο Περιστερίου, Τρίγλια Ραφήνας, Δόξα Προσκυνητών. Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί σε τμήματα υποδομής στα Βριλήσσια, στον Ερμή Ηρακλείου, στην Αγία Παρασκευή ,στην Τρίγλια Ραφήνας.  Υπήρξε διεθνής και βασικό μέλος της Εθνικής Ανδρών Beach Soccer από το 2006 έως το 2017, ενώ έχει αγωνιστεί τρεις χρονιές στο Winners Cup, στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση Beach Soccer, με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας , Α.Ο Κεφαλληνίας και Α.Ο Μάνης.

Γυμναστής: Ο Πέτρος Δημόπουλος γεννήθηκε το 1990 και είναι απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στο τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας και κάτοχος UEFA C. Έχει μεγάλη πορεία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αφού έχει αγωνιστεί στον Ερμή Αμφίων, Ελπίδα Σαπών, Προοδευτική Λυκείου, Δόξα Σώστη, Κομψάτο Πολυάνθου ενώ βόηθησε τον Πανθρακικό στο σύντομο πέρασμά του από τη Β’ Ερασιτεχνική ΕΠΣ Θράκης. Έχει διατελέσει προπονητής στο ανδρικό τμήμα του Κομψάτου Πολύανθου και στο τμήμα κ15 του Πανθρακικού.

Share it