Search

Αναλαμβάνει γυμναστής τερματοφυλάκων στον ΑΠΣ Πανθρακικό ο Παναγιώτης Περτσάς!

Ο ΑΠΣ Πανθρακικός θα είναι ο νέος σταθμός της ποδοσφαιρικής ζωής του Παναγιώτη Περτσά (αριστερά στην φώτο)!

Ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της Δόξας Προσκυνητών, που στην καριέρα του αγωνίστηκε σε πολλές ομάδας τόσο σε εθνικές όσο και ερασιτεχνικές κατηγορίες, ανακοίνωσε πέρυσι τον χειμώνα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, παραμένοντας ωστόσο τυπικά και βοηθώντας από άλλα πόστα την ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν!

Οι άνθρωποι του ΑΠΣ Πανθρακικού του εμπιστεύτηκαν φέτος την θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στις ακαδημίες, με τον Παναγιώτη Περτσά, να επιστρέφει, από διαφορετική οπτική, στον σύλλογο που είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν, με σκοπό να συμβάλει και αυτός με την σειρά του στην αναγέννησή του.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Περτσά: Γεννήθηκε το 1981 και είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με πρώτη ειδικότητα Ποδόσφαιρο και δεύτερη Βάρη. Έχει αγωνιστεί σε εθνικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες με ομάδες όπως Βριλήσσια, Ορφέα Ξάνθης, Πανθρακικό, Θύελλα Πατρών, Ηράκλειο, Αθηναϊκό, Αγία Παρασκευή, Όμιλο Περιστερίου, Τρίγλια Ραφήνας, Δόξα Προσκυνητών. Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί σε τμήματα υποδομής στα Βριλήσσια, στον Ερμή Ηρακλείου, στην Αγία Παρασκευή ,στην Τρίγλια Ραφήνας. Υπήρξε διεθνής και βασικό μέλος της Εθνικής Ανδρών Beach Soccer από το 2006 έως το 2017, ενώ έχει αγωνιστεί τρεις χρονιές στο Winners Cup, στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση Beach Soccer, με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας , Α.Ο Κεφαλληνίας και Α.Ο Μάνης.

Share it