Search

Έκλεψε τις εντυπώσεις το Πανελλήνιο U13 του Εθνικού, μετάλλια για τους αθλητές του συλλόγου

Στο κλειστό γήπεδο των Φερών ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Badminton U13.

Πραγματοποιήθηκε μια άρτια διοργάνωση με δώρο πετσέτα του Εθνικού για όλους τους αθλητές και προπονητές και δώρο για τους αρχηγούς των ομάδων από το Εμπορικό Επιμελητήριο μια τσάντα με τοπικά προϊόντα.

Αγωνιστικά ο Εθνικός είναι πλέον στο καλύτερο σημείο κατακτώντας το χρυσό κύπελλο στο Μικτό με τον Βραχιώλια Αλέξανδρο και τη Μανδάνη Δέσποινα και το χάλκινο μετάλλιο με τον Κολομπρατσίδη Χρήστο και τον Βραχιώλια Αλέξανδρο.

Εκτός από τα μετάλλια οι αθλητές toy Εθνικού είχαν μία πάρα πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, ενώ μπήκαν στην 8αδα οι Κολομπρατσίδης Βασίλης και η Τσατσάκη Κωνσταντίνα στο μικτό, η Γιαντσελίδη Κωνσταντία και ο Γρηγοριάδης Αλέξανδρος στο μικτό, ο Βραχιώλιας Δημήτρης και ο Βραχιώλιας Γιάννης στο διπλό αγοριών, η Μανδάνη Δέσποινα στο απλό κοριτσιών, η Γιαντσελίδη Κωνσταντία και η Τσατσάκη Κωνσταντίνα στο διπλό κοριτσιών και ο Βραχιώλιας Δημήτριος στο απλό αγοριών μπήκε στη 16αδα.

Οι υπόλοιποι αθλητές του Εθνικού Κωνσταντινίδης Παύλος, Κάβουρα Σοφία, Κάβουρας Γιώργος, Σαλιαρίδης Σπύρος, Παναγούτσου Σαμακουρή Ιωάννα και Περβολαράκης Νίκος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα.

Με την παρουσία τους τίμησαν τους αγώνες ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Βαταμίδης, ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Νικόλαος Γκότσης και φυσικά ο Πρόεδρος του Εθνικού Αυγερινός Μεσινέζης.

«Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας στήριξαν ακόμη μία φορά σε ένα ακόμα εγχείρημα αυτό της διοργάνωσης των αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Συγχαίρουμε τους προπονητές μας Τσαρτσίδη Αχιλλέα και Ζαφειρούδη Αθανασία για τα άριστα αποτελέσματα των αθλητών μας», ανέφερε ο Εθνικός.

Share it