Search

Ρίσκο με Σερβία και Φλουμινένσε

Τα φιλικά των Εθνικών Ομάδων μονοπωλούν και σήμερα το ενδιαφέρον στοιχηματικά. Σπουδαίο αλλά και αμφίρροπο το Ιταλία – Ολλανδία, ενώ προβάδισμα νίκης έχουν οι Σέρβοι κόντρα στη Χιλή. Τέλος, επιλογή για ποντάρισμα προκύπτει από το πρωτάθλημα Βραζιλίας για τους βραδινούς.

Σερβία – Χιλή

Πολύ δυνατό φιλικό θα γίνει στην «Merkur Arena» στο Γκρατς της Αυστρίας ανάμεσα στη «μουντιαλική» Σερβία και τη Χιλή. Στο στάδιο της προετοιμασίας της για Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας βρίσκεται η Σερβία, η οποία μετά το σημερινό κόντρα στη Χιλή θα αντιμετωπίσει τη Βολιβία. Καθόλου τυχαία η επιλογή των ομάδων, αφού στον όμιλο θα έχει αντίπαλο την Κόστα Ρίκα, το παιχνίδι της οποίας έχει κοινά στοιχεία με τις προαναφερθείσες. Ο τεχνικός της, Μλάντεν Κρστάιτς έχει σχεδόν πλήρη αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο αμυντικός Νάσταζιτς της Σάλκε. Η Χιλή από την πλευρά της δεν θα βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας, αποκλεισμός που θεωρείται δίκαια αποτυχία. Εύλογη συνέπεια αυτού, η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, καθώς ο Πίτσι αποτελεί παρελθόν και ανέλαβε ο Ρουέδα. Ο τελευταίος θα προχωρήσει σήμερα σε αρκετές δοκιμές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως λείπει ο σταρ Αλέξις Σάντσες. Τί κρατάμε; Η ετοιμότητα της Σερβίας σε συνδυασμό με το κλίμα δοκιμών της Χιλής μας οδηγεί στον καλοπληρωμένο άσο (2.40), με το ρίσκο ωστόσο του φιλικού χαρακτήρα της αναμέτρησης να είναι υπαρκτό.

Ιταλία – Ολλανδία

Τεράστιο φιλικό βάσει ονομάτων γίνεται απόψε στις 21:45 στο «Allianz Stadium». Οι μεγάλες απουσίες του επερχόμενου Μουντιάλ, Ιταλία και Ολλανδία κοντράρονται για το γόητρο αλλά και για την προετοιμασία τους εν όψει του Nations League. Η «σκουάντρα ατζούρα» εδώ και λίγες ημέρες πορεύεται με τον Μαντσίνι στον πάγκο της, ο οποίος έκανε θετικό ντεμπούτο στη φιλική νίκη με 3-0 επί της Σαουδικής Αραβίας, όμως λίγες ημέρες αργότερα ηττήθηκε 3-1 από τη Γαλλία. Από την ισοπαλία κόντρα στο φιλικό με τη Σλοβακία έρχεται η Ολλανδία, με τους «οράνιε» του Ρόναλντ Κούμαν να θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις αποτυχίες των τελευταίων ετών. Ανανεωμένη η αποστολή για τους Ολλανδούς, που μπορούν να βρουν δίχτυα σήμερα. Το ίδιο μπορεί να κάνει και η Ιταλία και να μας δώσει το γκολ/γκολ στο στοίχημα.

Παρανά – Φλουμινένσε

Η τρίτη σημερινή επιλογή έρχεται από την Α’ Βραζιλίας. Η ουραγός Παρανά υποδέχεται στο «Estádio Vila Capanema» την Φλουμινένσε, η οποία βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται απόψε τη νίκη ώστε να ξεκολλήσουν από τους 3 βαθμούς που έχουν ως τώρα συλλέξει στα πρώτα 8 παιχνίδια του Brazileirao. Κίνητρο και μάλιστα σημαντικό έχει και η Φλουμινένσε, η οποία με νίκη σήμερα ανεβαίνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η «Φλου» είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα από την Παρανά και μπορεί η τριάδα των Μάρλον, Ντάγκλας και Κάρλος να δώσει τη νίκη. Ωστόσο, πάμε με το 2 DnB καθώς οι γηπεδούχοι έχουν καλή παράδοση κόντρα στην αποψινή τους αντίπαλο.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στο foxbet.gr.

Share it