Search

Ληστεία με λεία 5.000 ευρώ σε σπίτι ηλικιωμένης στην Αλεξανδρούπολη!

Μία ληστεία σπάνια για τα αστυνομικά δεδομένα της περιοχής συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην Αλεξανδρούπολη και μάλιστα σε κεντρικό σημείο της (στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου).

Θύμα της ληστείας ήταν μία ηλικιωμένη κυρία, η οποία ζει μόνη της και το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της, από το οποίοι οι δράστες απέσπασαν το ποσό των 5.000 €. Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα, αφού η γυναίκα δεν την είχε ασφαλίσει, παρά το γεγονός ότι κοιμόταν!

Εντοπίζοντας την κοιμώμενη, οι δράστες την ψέκασαν με ένα σπρέι ώστε να μπορέσουν να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους. Μετά από πολλές ώρες που η γυναίκα ξυπνησε, συνειδητοποίησε ότι είχε πέσει θύμα ληστείας και ενημέρωσε την Αστυνομία, ενώ υποβλήθηκε και σε ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της όπως και ότι δεν υπέστη κανενός είδους κακοποίηση.

Οι δε δράστες κατάφεραν να φτάσουν στην μπαλκονόπορτα της γυναίκας σκαρφαλώνοντας ο ένας στην πλάτη του άλλου και πηδώντας το χαμηλό τοιχίο της περίφραξης της οικοδομής.

Share it