Search

Αναμνήσεις και χαμόγελα στο φιλικό των παλαίμαχων Ξάνθης & Πανσερραϊκού (photos)

Ευχάριστες αναμνήσεις «ξύπνησαν» στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών μεταξύ των παλαιμάχων του Πανσερραϊκού και του Α.Ο. Ξάνθης.

Ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στα γήπεδα της Α εθνικής με τις φανέλες δύο συλλόγων της περιφέρειας με σημαντική προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεδίπλωσαν για ακόμη μια φορά το ταλέντο τους, αποδεικνύοντας ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτό που έκαναν με μεγάλη επιτυχία και το αναγνώριζε ο κόσμος με την προσέλευση του στα γήπεδα όταν έπαιζαν οι ομάδες τους.

Οι παλαίμαχοι Πανσερραϊκού και Α.Ο. Ξάνθης πρόσφεραν γκολ και θέαμα στους ελάχιστους όμως θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού γηπέδου Σερρών. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Μαλαδένη ενώ ο Γιάννης Καζάκης έκανε το 0-2 με τους Σερραίους να απαντούν με εκπληκτικό σουτ του Ιβάιλο Πάντσεφ στο οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο παικτών της περιόδου Σπύρου Κούτλα, ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε σε 2-2 με τέρματα του Γιώργου Παναγιωτίδη και του Ηλία Εγγονίδη. Εκείνη την περίοδο (του Κούτλα) ο Πανσερραϊκός «κυνηγήθηκε» από τη διαιτησία κι έτσι σήμερα ακυρώθηκε… κανονικό γκολ του Νίκου Γανίκα(με διάθεση χιούμορ). Ο Α.Ο. Ξάνθης που είναι αήττητος εδώ και χρόνια στα φιλικά παιχνίδια πήρε τελικά τη νίκη με δύο γκολ του Γιάννη Καζάκη. Βέβαια ο Πανσερραϊκός είχε απώλειες αφού δεν αγωνίστηκαν αλλά ήταν στο γήπεδο οι Δημητρίου, Σταυλάς, Τσιφούτης, Βάβαλης, Βουδουρίδης, Ηλίας και Τάσος Σαββίδης, Στέλιος Γαλάνης και Κώστας Χατζημαργαρίτης.

Ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με την παρακάτω ενδεκάδα: Κοτζαμπασίδης, Μητσόπουλος, Αποστόλου, Μεσέρδης, Φάκης, Βαλλιάνης, Πάνστεφ, Τσιρίκας, Γκέκας, Πεμπές, Αρβανιτίδης.

Η ενδεκάδα στο δεύτερο ημίχρονο: Κοτζαμπασίδης, Μακράκης Γανίκας, Χατζής, Καρυπίδης, Βαγενάς, Μουτίδης, Γκένιος, Παναγιωτίδης, Μητσόπουλος, Εγγονίδης.

Η ενδεκάδα του Α.Ο. Ξάνθης (Ν. Κριεζής): Μπακάλογλου, Ξανθόπουλος, Ματζαρίδης, Κοτζακελίνης, Τσετινές, Μοσχίδης, Δημητρόγλου, Γιοβανούδης, Τσουβαλίδης, Μαλαδένης, Καζάκης (αγωνίστηκαν και οι Τζάτζος, Πανίδης, Καρασερίδης, Φεράτογλου, Δημητριάδης, Τερζανίδης, Σαμαράς και Παπακωνσταντίνου).

Διαιτητής του αγώνα η Βογιατζή με βοηθούς τους Βακουφτσή και Κωνσταντινίδη.

Πηγή: ert.gr

Share it