Search

Στον τελικό του Πανελληνίου για 2η σερί χρονιά η Α.Δ. Αλεξανδρούπολης!

Μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό απέναντι στην Α.Δ. Λαμίας, η ομάδα ποδοσφαίρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης επικράτησε 4-3 στην παράταση και θα υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Στον τελικό που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή στις 6 το απόγευμα η ομάδα του Βασίλη Τσιομλεκίδη θα αντιμετωπίσει όπως και πέρυσι την Θεσσαλονίκη.

Η εβρίτικη ομάδα αν και βρέθηκε με 2-1 πίσω στο σκορ, είχε τα ψυχικά αποθέματα να κάνει τη δική της ανατροπή και ακόμα όταν ισοφαρίστηκε λίγα λεπτά πριν τα 90′, πέτυχε το «χρυσό» γκολ στην παράταση παίρνοντας την πρόκριση.

Η Αλεξ/πολη προηγήθηκε χάρη σε γκολ του Δορουγιδένη, ενώ οι Λαμιώτες ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, με τον Πασχάλη λίγο νωρίτερα να χάνει μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ να διπλασιάσει τα τέρματα των Θρακιωτών. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε για την Αλεξανδρούπολη όσο άσχημα τελείωσε το πρώτο, με τους παίκτες της Λαμίας να φτάνουν στο 2-1.

Όμως, με τον Μπαρμπαγιάννη να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 60′ και με τον Καρασερίδη με πέναλτι στο 80′, πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο, στο 87′ η Λαμία ισοφάρισε σε 3-3 και έστειλε το ματς σε παράταση. Εκεί με γκολ του Γκουντενούδη στο 113′ οι ακρίτες πήραν τη νίκη και παράλληλα σφράγισαν το εισιτήριο για τον τελικό.

Στα αρνητικά της σημερινής ημέρας για την Αλεξ/πολη ο τραυματισμός του Κυριάκου Παγωνίδη, με το χτύπημα στον αστράγαλο να κάνει αμφίβολη την συμμετοχή του στον αυριανό τελικό.

Στον άλλο ημιτελικό η Θεσσαλονίκη επικράτησε 2-1 της Ροδόπης, με τους Κομοτηναίους να αντιμετωπίζουν την Λαμία στον μικρό τελικό που θα αρχίσει αύριο στις 16:00.

Share it