Search

Επιβράβευσε τον αρχισκόρερ της Κ17 της η ΠΑΕ Ξάνθη! Επαγγελματίας ο Γιάννης Φάκης!!!

Επενδύει στο μέλλον της η Ξάνθη που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον κορυφαίο σκόρερ του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, τον 17χρονο στράικερ Γιάννη Φάκη.

Ο ταλαντούχος Σερραίος επιθετικός που αποκτήθηκε το καλοκαίρι απο τον ΠΟΣ 2000 οπού είχε εντυπωσιάσει πετυχαίνοντας 17 γκολ, σκοράροντας παράλληλα ακόμη 15 με την φανέλα της Μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Σερρών. Βλέποντας αυτά κινήθηκε αστραπιαία ο Νίκος Κεχαγιάς που εντόπισε το “ακατέργαστο διαμάντι” και έκρινε πως έχει να δώσει πολλά.

Με τον  17χρονο στράικερ να επιβεβαιώνει απο την πρώτη κιόλας χρονιάς το ταλέντο του, σημειώνοντας 23 τέρματα με την φανέλα της Κ17 του ΑΟΞ, ενώ κέρδισε την κλήση του και στην Εθνική οπού επίσης σκόραρε. Παράλληλα να σημειώσουμε πως ο Φάκης την φετινή χρονιά πέρα απο την εξαιρετική πορεία της Κ17 και τις δικές του εξαιρετικές επιδόσεις αναδείχτηκε και πρωταθλητής Ελλάδας με την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης.

Η Ξάνθη πιστή στην  παράδοση της να παράγει ταλέντα και να τα αξιοποιεί έσπευσε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον 17χρονο ταλαντούχο επιθετικό τον οποίο πιστεύουν πολύ στον σύλλογο. Άλλωστε και ο ίδιος έδειξε πως μιλάμε για ένα παιδί που δουλεύει συνεχώς και μέσα σε ένα χρόνο έχει επιδείξει φανταστική βελτίωση και πειθαρχία .

 

Share it