Search

Με Τοροσίδη, Μάνταλο, Μπαξεβανίδη και 62 ακόμη παίκτες κρεμάει τα παπούτσια του ο Νίκος Τρίχας!

Φιλικό παιχνίδι διοργανώνει την επόμενη Κυριακή 10/6 στις 17:30 η Δόξα Προσκυνητών, προκειμένου να τιμήσει τον αρχηγό της Νίκο Τρίχα!

Ο επί χρόνια αρχηγός της Δόξας, υπενθυμίζουμε πως αγωνίστηκε για τελευταία φόρα σε επίσημο παιχνίδι, στον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, όταν και είχε κατακτήσει το Κύπελλο! Ωστόσο η ομάδα των Προσκυνητών, αποφάσισε να διοργανώσει ένα φιλικό παιχνίδι, ώστε να ευχαριστήσει τον αρχηγό της για την προσφορά του, παρουσία μάλιστα παλιών φίλων, συμπαικτών και αντιπάλων του Νίκου Τρίχα!

Το παρόν στην αναμέτρηση θα δώσουν και μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Πέτρος Μάνταλος και ο Δήμος Μπαξεβανίδης. Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν 66 ποδοσφαιριστές, που θα χωριστούν σε 6 ομάδες! Παρόντες θα είναι τρεις προπονητές, ήτοι οι Σάββας Αϊβάζης, Βασίλης Χαριτόπουλος και Γιάννης Κλειτσιώτης, που θα κοουτσάρουν από δύο ομάδες έκαστος, ενώ θα παιχθούν τρία σαρανταπεντάλεπτα, στις 17:30, 18:30 και 19:30.

Το ματς θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με την συμβολική τιμή του εισιτηρίου να είναι στα 2€, ενώ με την αγορά του εισιτηρίου ο κάτοχός του, θα μπαίνει στην κλήρωση για τις φανέλες των τριών μεγάλων σταρ του αγώνα, Τοροσίδη, Μάνταλου και Μπαξεβανίδη.

Αναλυτικά οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν:

Blue Stars 1 (Κλειτσιώτης): Περτσάς, Κωνσταντινίδης Φ., Μπαξεβανίδης, Κοτζαμπάσης, Λεφής, Γκουτσίδης, Μουμίν Χουσεΐν, Στοΐνοβιτς, Δανίδης, Τσέκος, Καζάκης.

Blue Stars 2 (Αϊβάζης): Ρούφος Γ., Ζάνταλης, Μπαμνιός, Μπάτζιος, Λίτσιος, Εφραιμίδης, Κλης, Κυνηγόπουλος, Σταύρου, Λυκούδης, Γιαννόπουλος.

Blue Stars 3 (Χαριτόπουλος): Πουλακίδας, Κελεσίδης, Ζουμπιάδης, Πατσαλής, Μαδούρας, Τρίχας, Προδρομίτης, Αθανασιάδης, Καραθανάσης Β., Καραγκιόζης Γ., Αγγελίδης.

White Stars 1 (Χαριτόπουλος): Ρούφος Γ., Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης Σ., Μπαχαρίδης, Σιδηρόπουλος, Τρίχας, Γεμενετζής, Τοροσίδης, Χασομέρης, Μάνταλος, Βάσκος.

White Stars 2 (Κλειτσιώτης): Νικολίτσας, Πότσης, Κατρανίτσας, Τσαπάνης, Κίτσος, Δραγανίδης, Τσορπίδης, Παγωνίδης, Ερκάν, Φλώρος, Αραμπατζής.

White Stars 3 (Αϊβάζης): Νικολίτσας, Ρούφος Δ., Δημητριάδης, Γουνέλας, Λειβαδιώτης, Φαρμάκης, Τορομανίδης, Ιντζές, Ξενάκης Φ., Γιαννακιτσίδης, Προβατίδης.

Share it