Search

«Χτίζει» φιλίες και συνεργασίες με την Βουλγαρία η ΑΕ Κομοτηνής

Το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής εδώ και κάποια χρόνια έχει καταφέρει να απλώσει την φήμη του και έξω από τα ελληνικά σύνορα με αδερφοποιήσεις αλλά και συνεργασίες.

Την καλή σχέση λοιπόν με την γείτονα χώρα επιβεβαίωσε η επίσκεψη αντιπροσωπείας της διοίκησης της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής στο Δημήτρογκραντ και η συζήτηση με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Πίταρ Τάσεφ την Πέμπτη 31 Μαϊου.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τις δυνατότητες συνεργασίας του συλλόγου με τις Βουλγαρικές ομάδες, κυρίως των γειτονικών περιοχών ενώ εκφράστηκε η επιθυμία για την διεξαγωγή ενός τουρνουά με την συμμετοχή ομάδων από τα Βαλκάνια.

Φυσικά λίγες ώρες συζητήσεων δεν ήταν αρκετές για να ολοκληρωθεί η κουβέντα αλλά και οι δύο πλευρές δώσανε την υπόσχεση για νέα συνάντηση στο μέλλον με τους ανθρώπους της ΑΕ Κομοτηνής να προσκαλούν τον κ. Τάσεφ στην περιοχή μας.

Από πλευράς ΑΕ Κομοτηνής στην Βουλγαρία βρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεωργαντάς, ο Έφορος του τμήματος κ. Πετρίδης και η εμβληματική φυσιογνωμία για το βόλεϊ της Ροδόπης αλλά και της Ελλάδος κ. Γκουντάκος.

Share it