Search

Στην Ολλανδία για το Marveld Tournament η Κ15 του ΠΑΟΚ του Νάση Στοίνοβιτς!

Ένα ακόμα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό τουρνουά έχει μπροστά της η ομάδα του Νάση Στοίνοβιτς. Πιο συγκεκριμένα η Κ15 του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην Ολλανδία για να συμμετάσχει στο Marveld Tournament στις 1, 2 και 3 Ιουνίου.

Θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των έξι ομάδων και ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον όμιλό του τις: Τβέντε, Φέγενορντ, Αϊντχόβεν, Μπάγερν και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τα ματς έχουν διάρκεια δύο 20λέπτων.

Την αποστολή της Κ15 αποτελούν οι: Ζαδικόπουλος Χρυσόστομος, Τσιόπτσης Αλέξανδρος, Χνάρης Γρηγόριος, Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, Καράκουτης Ιωάννης, Κιτσάκης Βασίλειος, Τσαγκαλίδης Κωνσταντίνος, Μανεσίδης Στέφανος, Κούτσιας Γεώργιος, Παπαϊωάννου Κωνσταντίνος, Κουλιεράκης Κωνσταντίνος, Παϊραζίδης Κωνσταντίνος, Μανωλιούδης Ιωάννης, Κουίδης Δημήτριος, Ρούτσης Στέφανος, Χατζηστραβός Στέφανος, Στοϊνοβιτς Αθανάσιος, Κωνσταντέλιας Ιωάννης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Βασίλης Μήττας, Πέτρος Τσιαπακίδης, Γιάννης Αμπατζίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Ψωμιάδης, ο φυσιοθεραπευτής Μιχάλης Κωστίδης και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Dani Alsina.

Share it