Search

Photos: Σε γιορτινό κλίμα η τελετή λήξης του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης

Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές το Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης το απόγευμα της της Τετάρτης(30/5), οπού πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του παιδικού πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Την γιορτή του Παιδικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ξάνθης, που γέμισε τις εξέδρες του Ενωσιακού απο πανευτυχείς γονείς που έβλεπαν τα παιδάκια τους να απολαμβάνουν το παιχνίδι, έκανε ο Γραμματέας της Ένωσης Μπάμπης Κυρλίδης ενώ ακολούθησε ο σύντομος χαιρετισμός του Προέδρου της Ένωσης Γιώργου Πανίδη. Ειδική μνεία έγινε στην πρωταθλήτρια Ελλάδας Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης που στελεχώθηκε απο παιδιά που μετείχαν στο Παιδικό πρωτάθλημα, αλλά και στην πολύ καλή πορεία της Μεικτής Νέων που έφτασε μέχρι τις 8 καλύτερες ομάδες της χώρας.

Σε όλα τους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο ενώ οι ομάδες που συμμετείχαν παρέλαβα κύπελλο για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα. Ενώ ειδική βράβευση είχαμε για την πρωταθλήτρια Προπαίδων ομάδων του Άρη Πετεινού και αυτή του Παιδικού στον πρωταθλητή Απόλλωνα Ξάνθης. Τις βραβεύσεις πέρα απο τον Πρόεδρο έκαναν οι Αντιπρόεδροι της Ένωσης Γιώργος Τριάντης και Χρύσανθος Ζουρνατζίδης αλλά και το μέλος της Επιτροπής Παιδικών Πρωταθλημάτων Γιάννης Πιστόλας.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΔΩ

Share it