Search

Το πρόγραμμα προβολών του Κινηματογράφου Ηλύσια από 31 Μαΐου έως 6 Ιουνίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 31/5 έως και την Τετάρτη 6/6 θα προβληθεί το 5ο Horrorant Film Festival & οι δύο παρακάτω ταινίες:

Το 5ο Horrorant Film Festival «ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ» θα ανοίξει και φέτος τις πύλες του και στην Αλεξανδρούπολη και τον Κινηματογράφο Ηλύσια, σε όλους τους θεατές που επιθυμούν να ζήσουν 6 βράδια γεμάτα αγωνία, ένταση, τρόμο και φυσικά πολύ, πολύ αίμα!

Στη φετινή διοργάνωση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε 12 ταινίες μεγάλου μήκους, με το Διαγωνιστικό Τμήμα να αναλαμβάνει να σας παρουσιάσει τις καλύτερες απ’ αυτές σε πανελλήνια πρεμιέρα, χωρίς φυσικά να λείπουν και εκείνες που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε σε πρώτη πανευρωπαϊκή ή και παγκόσμια προβολή!

Από το πρόγραμμα δε γίνεται να λείπουν και οι Ταινίες Μικρού Μήκους με διαμαντάκια απ’ όλο το κόσμο να συνοδεύουν τις προβολές, προσφέροντας το καλύτερο ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο.

Δείτε το Πρόγραμμα Προβολών του Φεστιβάλ εδώ

Τιμές Εισιτηρίων: Ανά προβολή: €5. Ημερήσιο: €7. Διαρκείας: €15 (Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων διαρκείας).

Δείτε το τρέιλερ του Φεστιβάλ εδώ.

Ξανά μαζί μας η Περιπέτεια, «Deadpool του Ντέιβιντ Λιτς (Τζον Γουίκ, Atomic Blonde) με τους Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Τζος Μπρόλιν, Μπριάνα Χίλντεμπραντ, Τι Τζέι Μίλερ, Μπιλ Σκάσγκαρντ & Ζαζί Μπιτζ…

Υπόθεση: Ο βοθρόστομος μισθοφόρος της Marvel επέστρεψε! Μεγαλειώδης, καλύτερος και πιο τσίτσιδος από ποτέ. Όταν ένας σουπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας κι όλα αυτά ρίχνοντας 50 αποχρώσεις βρωμόξυλου. Γιατί, μερικές φορές, για να κάνεις το σωστό πρέπει να πολεμήσεις βρώμικα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή, Σάββατο: 19:45, Τετάρτη: 20:00 & 22:30.

Ενώ για τους μικρούς μας φίλους, έρχεται η Οικογενειακή Κωμωδία «Γκαστόν: Ο Γκαφατζής» του Πιερ-Φρανσουά Μαρτέν-Λαβάλ με τον ίδιο & τους Τεό Φερνάντεζ, Αρνό Ντικρέ, Ζερόμ Κομαντέρ, Άλισον Γουίλερ & τους Μιχάλη Μιχαλακίδη, Άννα Κουτσαφτίκη, Δημήτρη Μακαλιά, Νέστωρα Κοψιδά, Αποστόλη Ψυχράμη, Ηλία Ζερβό, Αγγελική Πασπαλιάρη στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Γνωρίστε τον γκαφατζή Γκαστόν, τον ευέξαπτο κύριο Πρινέλ, τη δεσποινίδα Ζαν με τη χαρακτηριστική αλογοουρά, τον αστυνόμο Λονγκταρέν και, βέβαια, τον τρομερό και φοβερό κύριο Ντε Μεσμεκέρ! Τρελές εφευρέσεις, γκάφες και καταστροφές «με το κιλό» δίνουν το παρών στις νέες περιπέτειες του ευφυούς πολυτεχνίτη που το μόνο που θέλει είναι να κάνει καλό στους γύρω του. Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την οικογένεια.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο: 17:45, Κυριακή, Τετάρτη: 18:00.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/ilisiacinema.

Share it