Search

Παρελθόν δύο παίκτες της Βιστωνίδας Κοπτερού η οποία απάντησε σε δημοσιεύματα!

Το τέλος της συνεργασίας της με τους Γκιρετλί Ναζήμ και Μπίνμπασι Αλή, ανακοίνωσε η Βιστωνίδα Κοπτερού!

Αμφότεροι οι δύο ποδοφαιριστές είχαν βασικό ρόλο στην φετινή πλήρως επιτυχημένη πορεία της Βιστωνίδας Κοπτερού προς την κατάκτηση του τίτλου, όμως όπως αποδείχθηκε, υπήρξαν διαφωνίες ανάμεσα στις δύο πλευρές, που οδήγησαν στην λήξη της συνεργασίας τους.

Έντονη ήταν η φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες πως τόσο οι δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, όσο επίσης και οι υπόλοιποι πέντε Ιασμιώτες δεν θα συνέχιζαν στην ομάδα του Κοπτερού και την νέα σεζόν. Ωστόσο οι πρωταθλητές της Β’ ΕΠΣ Θράκης με επίσημη ανακοίνωσή τους, έσπευσαν να απαντήσουν σε ανάλογο δημοσίευμα και φημολογίες και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, λέγοντας:

Η Βιστωνίδα Κοπτερού ευχαριστεί όσους θα αποχωρήσουν από την ομάδα για την φετινή συνεργασία. Μετά από εισήγηση του προπονητή μας οι Γκιρετλή Ναζήμ και Μπινμπασί Αλή δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της ομάδας. Οι υπόλοιποι αναφερόμενοι παίκτες στο δημοσίευμα σας Ιασμιώτες όμως, (Ισμαήλ Μπαϊράμ, Ιμπίς Ριντβάν, Μουσταφά Οντέρ, Αμέτ Αμέτ και Μουμίν Σαλή) παραμένουν στο δυναμικό της ομάδας, στους οποίους υπολογίζει η ομάδα και θα γίνουν οι ανάλογες επαφές μαζί τους. Η ομάδα έχει σκοπό και στόχο να αποτελείται απο σοβαρούς, μετρημένους παίκτες και όχι απο τρελοπαρέες. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ

Share it