Search

Παρελθόν απο τον πάγκο της Αναγέννησης Θαλασσιάς ο Δημήτρης Καρύδης! Το ευχαριστώ των δύο πλευρών

Σε φιλικό κλίμα λύθηκε η συνεργασία της Αναγέννησης Θαλασσιάς με τον Δημήτρη Καρύδη, καθώς μετά απο συνάντηση που υπήρχε του Πρόεδρου της ομάδας με τον πολύπειρο τεχνικό αποφασίστηκε η απο κοινού λύση της συνεργασίας τους.

Για την αποχώρηση του απο την Αναγέννηση ο Δημήτρης Καρύδης έγραψε: “Μετά από ένα χρόνο στην ομάδα της Αναγέννησης Θαλασσιάς σαν προπονητής, η συνεργασία μας δεν θα συνεχιστεί την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά…
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια, τον Πρόεδρo Τάσο Ταρενίδη για την άριστη συνεργασία και συνεννόηση που είχαμε, αλλά και τον συνεργάτη μου και γυμναστή Ξενοφών Μπουγιουκλή”

Ενώ απο την πλευρά της η διοίκηση της Αναγέννησης μέσω του Προέδρου Τάσου Ταρενίδη έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών ανακοινώνοντας τα εξής:

“Το Δ.Σ του αθλητικού σωματείου Αναγέννηση Θαλασσιάς ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Καρύδη και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της πλούσιας καριέρας του. Η διακοπή αυτής της συνεργασίας ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση που όμως πάρθηκε από ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα ανιδιοτελώς και φροντίζουν για το καλό της ομάδας με βάση και τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή . Τόσο εμείς σαν παράγοντες όσο και οι παίχτες που συνεργάστηκαν μαζί του ήμασταν τυχεροί καθώς μάθαμε πολλά τόσο από τον τρόπο δουλειάς όσο και από την φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο γενικότερα .
Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό έτσι ώστε στο επόμενο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης να παρουσιάσουμε μια αγωνιστική ομάδα ανάλογη της ιστορίας της ομάδας στα τελευταία 30 χρόνια .”

Share it