Search

Με σκόρερ Λίτσκα & Σιώπη επικράτησε των Νέων η ανδρική ομάδα της Δόξας Δράμας

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ανδρική και την ομάδα Νέων Κ19 της Δόξας Δράμας διεξήχθη χθες το απόγευμα, στο γήπεδο της ομάδας.

Ο κ. Βασιλακάκης χρησιμοποίησε όσους ποδοσφαιριστές δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς του Πρωταθλήματος, ενώ από το «μικροσκόπιό» του πέρασαν οι παίκτες που ανήκουν στην ομάδα Νέων Κ19, αλλά και κάποιοι άλλοι υπό δοκιμή.

Οι μεγάλοι επικράτησαν των Νέων με σκορ 6-0, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο α’ ημίχρονο. Δύο τέρματα πέτυχε ο Εβρίτης Γιώργος Λίτσκας και ο συντοπίτης του Δημήτρης Σιώπης.

Στο 8’ ο Λίτσκας άνοιξε το σκορ, πλασάροντας εύστοχα, έπειτα από κάθετη πάσα του Γεωργιάδη.

Στο 11’ ο Παρουτσής έκανε το 2-0, μετά από παράλληλη συρτή μπαλιά του Μαρκόπουλου.

Στο 15’ ήταν η σειρά του Μαρκόπουλου να χρηστεί σκόρερ, πετυχαίνοντας με κεφαλιά το 3-0, έπειτα από σέντρα του Λίτσκα.

Στο 19’ ο Γεωργιάδης έκανε την κάθετη πάσα στον Μαρκόπουλο, εκείνος με τη σειρά του την παράλληλη μπαλιά προς το τέρμα και ο επερχόμενος Παρουτσής σκόραρε για δεύτερη φορά, κάνοντας το 4-0.

Στο 23’ ο Σιώπης με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 5-0 και τρία λεπτά αργότερα ο Λίτσκας πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του, αυτή τη φορά με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Παρουτσή, διαμόρφωσε το 6-0, που διατηρήθηκε έως τη λήξη.

Για την Α’ ομάδα της Δόξας αγωνίστηκαν οι:

Βασιλειάδης (46’ Συνοδινός), Σιώπης, Παπαζούδης, Κασμερίδης, Βαλλιάνος, Βιτλής, Ντατίδης, Μαρκόπουλος, Παρουτσής, Γεωργιάδης (46’ Ματσούκας), Λίτσκας.

Για την ομάδα Νέων Κ19 έπαιξαν στο α’ ημίχρονο οι:
Μαργαρίτης, Μακράκης, Κυριακίδης, Δεληγιώρογλου, Τσιρίδης, Αντωνιάδης, Γρηγοριάδης, Κορώνης, Προκοπίου, Γεωργιάδης, Λυκίδης,

ενώ στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι:
Βεζυρίδης, Παπαγεωργίου, Παρασκευάς, Χατζηδημητρίου, Χατζηκούρτης, Γαλόπουλος, Διγκόζης, Παπαϊωάννου, Φιλιππίδης, Κέντογλου, Πούλας.

Share it